Blogi

Koto sisustaa Loviisan asuntomessutalon upeilla Cobellon tuotteilla!
24.01.2023

 Asuntomessutalon sisustuksesta vastaa Dekotalon yhteistyökumppani Koto Sisustussuunnittelu

Ammattilaisten sisustustiimi Kotolla on ottanut haltuunsa Lilla Hyggeen muuttavan Lampelan perheen haaveet ja toiveet loihtien tasapainoisen sekä puhuttelevan kokonaisuuden lattioiden, laattojen, maalien, tapettien, valaistuksen ja sisustuksen osalta. Mikä parhainta, upean kodin sisustamisessa meillä on mukana yksi Suomen upeimmista ja monipuolisimmista sisustusliikkeistä – Cobello. Nämä asiat yhdistettynä syntyy Loviisan Kuningattarenrantaan uskomattoman kaunis ja merellinen asuntomessukoti Lilla Hygge kesäksi 2023.

Vieraskynästä

 

Loviisan asuntomessutalo Lilla Hyggen tulevan asukkaan Hannele Lampelan ajatuksia messumatkan varrelta

Kuva Cobello sisustusliikkeen olohuoneen sohvasta ja olohuoneesta

Kuvituskuva Cobellon valikoimasta

Cobello sisustaa kotimme Loviisan asuntomessuille!


Kun muutama vuosi sitten istuin Cobellon myymälässä vauhdikkaan pikkulapsiarjen uuvuttamana haaveilin siitä, että meilläkin voisi olla näin kaunis koti. Kyllä kannatti unelmoida, sillä näköjään toiveet voivat toteutua!

Cobellon sisustuskuva keittiöstä, jossa pyöreä keittiönpöytä

Kuvituskuva Cobellon valikoimasta

Muutama vuosi sitten elimme varsin vauhdikkaita vauva- ja taaperovuosia kahden pienen lapsen kanssa, eikä koti todellakaan näyttänyt aina siltä kuin olisin toivonut. Joka paikasta löytyi kuralänttiä ja vaipparallia, kun minä olisin mielelläni elänyt siistissä ja kauniisti sisustetussa kodissa. Silloin oli tyytyminen kirjahahmoni Prinsessa Pikkiriikin totuuteen, että kotiin voi valita joko rakkautta tai raikkautta – kumpaakin ei voi saada yhtä aikaa. Sillä vaikka miten yritin siivota ja järjestellä, kaikkialla oli aina silti sekaista ja sotkuista, ja lopulta minäkin tajusin luovuttaa ja tyytyä hieman vähempään.

 

Silti kaipasin aina välillä kauneutta ja tyyliä ympärilleni, sillä esteetikkona saan siitä valtavasti hyvää mieltä. Sisustusliike Cobello sijaitsi silloisen kotimme lähellä ja siksi aina välillä menin sinne tankkaamaan sitä, mitä kaipasin omaankin kotiini: istuin myymälän sohvalla ja nautin hiljaisuudesta, omasta hetkestä. Tahrattomat sohvat ja kauniisti sommitellut asetelmat kynttilöineen toimivat esteetikko-äidin terapiatuokioina ja silloin haaveilin siitä, että ehkä vielä joskus meilläkin voi näyttää tältä (ainakin, jos minulla olisi varaa siivoojaan)!

Ja tosiaan, taisin kuiskata silloin toiveeni universumille sen verran väkevänä, että nyt muutamaa vuotta myöhemmin saamme tehdä lempiliikkeeni Cobellon kanssa yhteistyötä tulevan messukotimme Lilla Hyggen osalta! Sanomattakin selvää, että olen tästä valtavan onnellinen ja kiitollinen, sillä Cobellon kodikas, ylellinen ja silti lempeän rento tyyli on täysin nappi valinta meidän tulevaan kotiimme. Onhan sinnekin pyritty luomaan rento, mutta kodikas ja kaunis ympäristö, jonne mahtuu elämää ja elämän iloa, eli myös niitä likatahroja, leikkejä ja perheen yhteisiä hetkiä (sillä kyllä, sohvapäälliset ovat pestävää mallia!).

Sisustussuunnittelun havainnointikuva Loviisan asuntomessutalo Lilla Hyggen sisustusksesta keittön ja olohuoneen osalta eli ns, olokeittiön osalta. Kuvassa näkyvät 2 kerroksen mustat ristikkoikkunat ja vihreän sävyinen Noblessa keittiö. Olohuoneessa on vaalea kulmasohva

Koto Sisustussuunnittelun suunnittelu ja havainnekuva Lilla Hyggesta

Loviisan asuntomessutalon visualisointikuva, sisustussuunnittelu Koto, olohuone, josta avautuu lasiovet kattoterassille.

Koto Sisustussuunnittelun suunnittelu ja havainnekuva Lilla Hyggesta

Siispä tervetuloa tutustumaan Cobellon tuotteilla sisustettuun kotiimme Loviisan asuntomessuille, kesä on jo kulman takana!

Terveisin, Hannele Lampela
Lilla Hyggen tuleva asukas