Uutuusmallisto Skandi
24.01.2023

Tulossa tyylikäs ja linjakas Skandi

Pohjoismainen tyyli, toiminnalliset tilat, isot ikkunat sekä puhutteleva muotokieli yhdistää Skandin upeaksi kokonaisuudeksi. Laaja uutuusmallisto on tunnelmallinen, tyylikäs ja monipuolinen. Tässä modernissa talomallistossa kaikki toimivan kodin elementit on otettu jo valmiiksi huomioon. Skandin useat eri mallit tarjoavat loistavat puitteet monenlaisille elämäntyyleille. Mallistossa on pyritty huomioimaan niin tilojen muuntautuvuus kuin usein kaivattu arjen luksus. Skandi-mallien tyylikkäät lyhyet räystäät sekä kapea pystyverhous ja rimoitusyksityiskohdat
luovat mallistoon yhtenäisen linjakkaan ilmeen.

Skandi vastaa vaativiinkin talohaaveisiin – Ja tekee sen skandinaavisen järkevästi.

Skandi uutuusmalliston visualisointikuva Skandi 129 A talomallista. Vaaleanruskea pystyverhottu puutalo peltikatolla, suuret ikkunat ja pystyrimoitettu terassi.
Skandi 129A talomallin pohjakuva

 Skandi uutuusmallisto huhtikuun aikana myyntiin

Skandi on usean talomallin kokonaisuus, jonka ideologia kumpuaa skandinaavisen linjakkaan tyylikkyyden lisäksi valmiiksi mietityistä ratkaisuista, jotka muuntautuvat asukkaidensa mukaan – niin alussa kuin ajansaatossakin.

Jokaisessa Skandi-mallissa on päämakuuhuoneen yhteydessä valmiiksi joko walk-in-closet tai työhuone tai tarvittaessa vaikka näiden yhdistelmä. Tilassa on ikkuna, jotta etätöiden tekeminen on mielekästä ja pukeutumistila on valoisa. Lisäksi arjen luksusta tuo pukuhuone ja erillinen wc-tila kylpyhuoneen ja pukuhuoneen yhteydessä. Useasti  toinen wc sijoitetaan kylpyhuoneeseen. Tämä kuitenkin tuo omat haasteensa arjessa esimerkiksi aamuisin, kun suihkut ja wc:t ovat kaikki käytössä.

Skandissa on huomioitu myös kompakti, mutta erittäin tarpeellinen varastotila sekä suunniteltu näyttävät kuistit sisäänkäyntien yhteyteen. Kodinhoitohuone on sijoitettu toimimaan myös arkieteisenä, jolloin pääsisäänkäynti säilyy aina siistinä ottamaan vieraat vastaan.

Pian pääsemme esittelemään koko malliston ja kaikki upeat ratkaisut, joita olemme harkitusti jalostaneet suunnittelussa. Tulossa myös haluttu L-mallinen koti, jossa erillinen saunaosasto vastaamassa kysyntään.