Rakenna & Remontoi -messut, Vantaa

27.-29.1.2023

Tervetuloa tapaamaan meitä RAKENNA JA REMONTOI -messuille 27.-29.1. Vantaan Myyrmäki-halliin!

 

Erityisesti rakentamisesta ja remontoinnista kiinnostuneiden kannattaa ehdottomasti laittaa messupäivät kalenteriin ylös ja saapua suosituille messuille tammikuun viimeisenä viikonloppuna. Messut ovat rakentamisen, remontoinnin ja asumisen erikoistapahtuma, jonne eri palveluntarjoajat kokoontuvat jakamaan tietoa, taitoa ja osaamistaan jokaisen aiheista kiinnostuneiden käyttöön.

Tule tapaamaan meitä osastolle 20 B. Käy nappaamassa mukaan pieni messumuisto osastoltamme, josta löytyy tekemistä myös perheen pienimmille – Dekotalon värityskirjan voi hakea vaikka kotiin viemisiksi.

 

 

Jos sinulla on ajatuksia oman kodin rakentamisen suhteen ja vaikka olisit vasta haaveilu vaiheessa, me olemme paikalla hahmottamassa haaveita hankkeiksi ja kertomassa, millaisia asioita talopaketin rakentamisessa kannattaa ja pitää ottaa huomioon.
Talotoimittajana me autamme aina koko hankkeen kustannusten laskemisessa, emme vain sopivan talopaketin löytämisessä. Lisäksi me toimimme aina asiakaslähtöisesti ja suunnittelemme nimenomaan yksilöllisiä koteja asiakkaan tarpeet sekä budjetti edellä. Yhdessä voimme löytää juuri teille toimivimmat ratkaisut ja tehokkaimmat neliöt.

 

talokirjan aukeama

 

Nouda Dekotalon talokirja ja osallistu arvontaan!

Tule tapaamaan meitä – Saat mukaasi Dekotalon talokirjan sekä Smart -malliston esitteen Dekotalon pirteän pinkissä kassissa.
Lanseerasimme myös juuri uuden kustannustehokkaan ARKI -malliston ja olemme tuomassa markkinoille laadukasta ja linjakasta SKANDIA. Tule juttelemaan Dekotalon asiantuntijoiden kanssa – Kerromme sinulle lisää, mistä uusissa mallistoissa on kyse! 

Näytteilleasettajien lisäksi messuilla on kattava tarjonta ohjelmaa!
Messuilla on myös mielenkiintoisia tietoiskuja luvassa. 

Osoite
Myyrmäki-halli, Raappavuorentie 8, 01600 Vantaa

Saapumisohjeet

Messujen aukioloajat

  • Perjantai 27.1.2023 klo 12-18
  • Lauantai 28.1.2023 klo 10-17
  • Sunnuntai 29.1.2023 klo 10-17
27.-29.1.2023