OMAKOTI-messut, Vantaa

28.-31.10.2022

Dekotalo on mukana 28.-30.10. järjestettävillä OMAKOTI-messuilla Myyrmäki-hallissa Vantaalla. Meidän omat asiantuntijat löydät osastolta 11.13 (HUOM! messupaikka muuttunut) jossa vastaamme mielellämme kysymyksiin tämän päivän polttavista rakentamisen aiheista. 

Omakotimessut Banner

Tervetuloa tapaamaan meitä OMAKOTI-messuille 28.-30.10. Vantaan Myyrmäki-halliin!

Erityisesti rakentamisesta ja remontoinnista kiinnostuneiden kannattaa ehdottomasti laittaa messupäivät kalenteriin ylös ja saapua suosituille OMAKOTI-messuille lokakuun viimeisenä viikonloppuna. Messut ovat rakentamisen, remontoinnin ja asumisen erikoistapahtuma, jonne eri palveluntarjoajat kokoontuvat jakamaan tietoa, taitoa ja osaamistaan jokaisen aiheista kiinnostuneiden käyttöön.

Tule tapaamaan meitä osastolle 11.13 (HUOM! messupaikka muuttunut) Käy nappaamassa mukaan raikas messumuisto osastoltamme, josta löytyy tekemistä myös perheen pienimmille – Dekotalon värityskirjan voi hakea vaikka kotiin viemisiksi.

Jos sinulla on ajatuksia oman kodin rakentamisen suhteen ja vaikka olisit vasta haaveilu vaiheessa, me olemme paikalla hahmottamassa haaveita hankkeiksi ja kertomassa, millaisia asioita talopaketin rakentamisessa kannattaa ja pitää ottaa huomioon.
Talotoimittajana me autamme aina koko hankkeen kustannusten laskemisessa, emme vain sopivan talopaketin löytämisessä. Lisäksi me toimimme aina asiakaslähtöisesti ja suunnittelemme nimenomaan yksilöllisiä koteja asiakkaan tarpeet sekä budjetti edellä. Yhdessä voimme löytää juuri teille toimivimmat ratkaisut ja tehokkaimmat neliöt.

Pyydä kustannusarvio

Nouda mukaasi talokirja ja smart esite messuilta

Nouda Dekotalon talokirja ja osallistu arvontaan!

Tule tapaamaan meitä ja keskustelemaan niin energiatehokkaista ratkaisuista kuin kodin tärkeistä pintamateriaaleistakin. Mikä ikinä on se, mikä juuri sinua rakentamisessa askarruttaa.

Sen lisäksi, että pääset käymään omia ajatuksia läpi ammattimaisen kanssa, messuilla näet ja koet monta muutakin rakentamiseen liittyvää tekijää. Voit saman tien käydä vaikka keskustelemassa Dekotalon perustusten tekijöiden kanssa Perustavan osastolla tai pääset tutustumaan Noblessan osastolla Dekotalon kautta saatavaan laadukkaaseen Noblessa-keittiöön. Jos haluat tarkempaa tietoa laadukkaista Pihlan ikkuinoista ja ovista, sekin onnistuu samalla reissulla. Mukana myös mm. Tähtiporras, joka toimittaa portaan kaikkiin 2.kerroksisiin Dekotaloihin. Paikalle kannattaa siis saapua – Näytteilleasettajien lisäksi messuilla on kattava tarjonta ohjelmaa ja tietoiskuja

Sen lisäksi, että löydät Dekotalon ammattilaiset osastoltamme, voit osallistua Dekotalon tuotepakettien arvontaan.
Arvomme Kajastus tarjotinsetin sekä Kelopuu-sarjan keittiösetin arvontaan osallistuneiden kesken. Arvonnan säännöt löydät täältä.

Saat mukaasi Dekotalon talokirjan sekä Smart -malliston esitteen Dekotalon pirteän pinkissä kassissa.

PS. SOVI TAPAAMINEN TALOMYYJÄMME KANSSA OMAKOTI-MESSUILLA JA SAAT PIENEN YLLÄTYSLAHJAN TAPAAMISEN YHTEYDESSÄ!

Osoite

Myyrmäki-halli, Raappavuorentie 8, 01600 Vantaa

Saapumisohjeet

Messujen aukioloajat

Pe 28.10.2022 klo 11.00–17.00
La 29.10.2022 klo 10.00–17.00
Su 30.10.2022 klo 10.00–17.00

Dekotalo on mukana Omakoti messuilla Vantaan Myyrmäkihallissa 28.-30.10.2022
28.-31.10.2022