OMAKOTI-messut, Vantaa

28.-31.10.2022

Dekotalo on mukana 27.-29.10. järjestettävillä OMAKOTI-messuilla Myyrmäki-hallissa Vantaalla. Meidän omat asiantuntijat löydät osastolta I33, jossa vastaamme mielellämme kysymyksiin tämän päivän polttavista rakentamisen aiheista. 

Tervetuloa tapaamaan meitä OMAKOTI-messuille 27.-29.10. Vantaan Myyrmäki-halliin!

Erityisesti rakentamisesta ja remontoinnista kiinnostuneiden kannattaa ehdottomasti laittaa messupäivät kalenteriin ylös ja saapua suosituille OMAKOTI-messuille lokakuun viimeisenä viikonloppuna. Messut ovat rakentamisen, remontoinnin ja asumisen erikoistapahtuma, jonne eri palveluntarjoajat kokoontuvat jakamaan tietoa, taitoa ja osaamistaan jokaisen aiheista kiinnostuneiden käyttöön.

Tule tapaamaan meitä osastolle I13 Käy nappaamassa mukaan raikas messumuisto osastoltamme, josta löytyy tekemistä myös perheen pienimmille – Dekotalon värityskirjan voi hakea vaikka kotiin viemisiksi.

Jos sinulla on ajatuksia oman kodin rakentamisen suhteen ja vaikka olisit vasta haaveilu vaiheessa, me olemme paikalla hahmottamassa haaveita hankkeiksi ja kertomassa, millaisia asioita talopaketin rakentamisessa kannattaa ja pitää ottaa huomioon.
Talotoimittajana me autamme aina koko hankkeen kustannusten laskemisessa, emme vain sopivan talopaketin löytämisessä. Lisäksi me toimimme aina asiakaslähtöisesti ja suunnittelemme nimenomaan yksilöllisiä koteja asiakkaan tarpeet sekä budjetti edellä. Yhdessä voimme löytää juuri teille toimivimmat ratkaisut ja tehokkaimmat neliöt.

<script type=”text/javascript” async src=”https://bot.leadoo.com/bot/visual.js?code=wrsckCrx#seamless”></script>

 

Nouda Dekotalon talokirja ja osallistu arvontaan!

Tule tapaamaan meitä ja keskustelemaan niin energiatehokkaista ratkaisuista kuin kodin tärkeistä pintamateriaaleistakin. Mikä ikinä on se, mikä juuri sinua rakentamisessa askarruttaa.

Sen lisäksi, että pääset käymään omia ajatuksia läpi ammattimaisen kanssa, messuilla näet ja koet monta muutakin rakentamiseen liittyvää tekijää. Näytteilleasettajien lisäksi messuilla on kattava tarjonta ohjelmaa ja tietoiskuja! 

Osoite

Myyrmäki-halli, Raappavuorentie 8, 01600 Vantaa

Saapumisohjeet

Messujen aukioloajat

Pe 27.10.2023 klo 12.00–18.00
La 28.10.2023 klo 10.00–17.00
Su 29.10.2023 klo 10.00–17.00

Messukuva messuosastolta
28.-31.10.2022