Smart 115D Moderni

Smart 115D on uuden tarkkaan mietityn malliston tyylikäs, tehokas ja toiminnallinen 2-kerrosmalli.

Smart Uutuusmalli
True

Fiksu ja joustava

Me olemme Dekotalolla miettineet valmiiksi, millä tavalla palvelemme talorakentamisessa parhaiten niin ympäristöä kuin kodin asukkaitakin. Smart mallisto vastaa kotitalouksien nykypäivän tarpeisiin olemalla tehokas, taloudellinen ja laadukas. Fiksusti ja joustavasti! Kompakti koti tarjoaa kaiken tarvittavan toiminnalliseen ja tyylikkääseen kotiin. Tehoneliöt sekä modernin ilmeen.

Huoneistoala: 95m²

Kerrosala: 115m²

Makuuhuoneita: 3(4) kpl

Kerrokset: 2 krs

Hinta alkaen: 241540

Fiksu ja joustava

Smart mallistossa ei tunneta hukkaneliöitä ja asuintila on otettu huolellisella suunnittelulla tehokäyttöön. Pohjaratkaisu on rakennettu niin, että halutessaan muutoksille ei ole tarvetta. Valitessaan Smart mallin tietää saavansa ammattilaisten hioman kodin, joka on tehokas, taloudellinen ja laadukas.

Smart -mallin avara keittiön, ruokailutilan ja olohuoneen yhdistelmä toimii loistavasti. Keittiösaareke on osa nykypäivän toivekeittiötä tuoden loistavasti laskutilaa arjen askariin sekä apua juhlatarjoilun kattamiseen. Makuuhuoneita on kolme, jotka muuntautuvat vuosien saatossa tarpeen mukaan työhuoneista lastenhuoneiksi tai vaikka harrastetiloiksi. Pääovelta avautuvan eteisen viereen on sijoitettu arkieteisen ja teknisen tilan yhdistelmä. Näin kaikki neliöt on tuotu tarpeellisiin paikkoihin ja tehokäyttöön. 115D mallin 2.kerroksessa sijaitseva kodinhoitohuone mahdollistaa joko lisäoven yläkerran wc-tilaan, tai kokonaan kulunohjauksen niin, että aulasta kuljetaankin wc-tilaan vain kodinhoitohuoneesta. Mikä vain tuntuu omiin tarpeisiin toimivalta ratkaisulta.

Smart- mallistossa on valittavana vakiomalliin kuuluvan terassin lisäksi terassin laajennusosa, terassille sijoitettava monipuolinen pergola tai vaikka autokatos varastoineen.
Näiden lisäksi Smart pitää sisällään Dekotalon laajan toimitussisällön, josta valittavana ovat mm. itselleen sopivat lattiat, laatat ja kiintokalusteet. Kattomallin ja laudoituksen valinnoilla yleisilme saadaan yksilölliseksi ja tontille sopivaksi.

Vaikka ajatustyö on Smartissa tehty valmiiksi, ei uudesta mallistosta kuitenkaan puutu Dekotalon valttikorttia, joka on laadun lisäksi asiakastarpeisiin vastaava yksilöllinen talosuunnittelu.

Smart 115D talomallin kuvassa on esitettynä vakiomallista poiketen lisäosana valittavissa oleva sivuterassi sekä pergola. Malliston visualisointikuvat ovat ohjeellisia.

Kiinnostuitko Smart malliston 115D talomallista? Kysy tarkennuksia alueesi toimitusten hintaan myyjiltämme. Ota yhteyttä oheisella lomakkeella ja katsotaan kuinka Smartista voidaan muokata juuri teille sopiva koti.

 

Smart 115D Moderni

Asiakasversioita

Tästä mallista ei ole vielä esimerkkejä asiakasversioista.

Muokkaa talo mieleiseksesi

Voit valita taloon yhden valmiista tyylisuunnistamme tai yhdistellä eri tyylisuuntia. Ulkoverhouksella, kattomuodolla ja terasseilla saat lisättyä taloosi yksilöllistä ilmeikkyyttä.

harjakatto

Harjakatto
Hillitty ja ajaton

murrettu harjakatto

Murrettu harjakatto
Ilmeikäs vaihtoehto

epasymmetrinen harjakatto

Epäsymmetrinen harjakatto
Modernia tyylikkyyttä

pulpettikatto

Pulpettikatto
City-ympäristöön täydellinen

Kysy lisää