Smart 115C Moderni

Smart 115C on uuden tarkkaan mietityn malliston vastaus tehokkaan 2-kerroksisen kodin tarpeeseen.

Smart Uutuusmalli
True

Fiksu ja joustava

Me olemme Dekotalolla miettineet valmiiksi, millä tavalla palvelemme talorakentamisessa parhaiten niin ympäristöä kuin kodin asukkaitakin. Smart mallisto vastaa kotitalouksien nykypäivän tarpeisiin olemalla tehokas, taloudellinen ja laadukas. Fiksusti ja joustavasti! Tämä 2-kerroksinen moderni ja kompaktillekin tontille istuva koti on tilava, toimiva sekä tyylikäs.

Huoneistoala: 95m²

Kerrosala: 115m²

Makuuhuoneita: 3(4) kpl

Kerrokset: 2 krs

Hinta alkaen: 242630

Fiksu ja joustava

Smart mallistossa ei tunneta hukkaneliöitä ja asuintila on otettu huolellisella suunnittelulla tehokäyttöön. Pohjaratkaisu on rakennettu niin, että halutessaan muutoksille ei ole tarvetta. Valitessaan Smart mallin tietää saavansa ammattilaisten hioman kodin, joka on tehokas, taloudellinen ja laadukas.

Smart mahdollistaa kolmannen makuuhuoneen käyttötarkoituksen moneksi. 1.kerroksessa sijaitseva työhuone voi yhtä lailla olla perheen kolmas makuuhuone. Avara keittiön, ruokailutilan ja olohuoneen yhdistelmä toimii loistavasti. Keittiösaareke on osa nykypäivän toivekeittiötä tuoden loistavasti laskutilaa arjen askariin sekä apua juhlatarjoilun kattamiseen. Pääovelta avautuvan eteisen viereen on lisäksi sijoitettu arkieteisen ja teknisen tilan yhdistelmä. Näin kaikki neliöt on tuotu tarpeellisiin paikkoihin ja tehokäyttöön.

115C mallin 2.kerroksen toiminnot ovat erinomaisesti talon yhdellä sivulla – tehokkaasti ja käytännöllisesti. Kulku pesutiloihin ja wc-tilaan tapahtuu kodinhoitohuoneen kautta. Myös pyykinkuivaukselle on varattu kodinhoitohuoneesta oma tila tai mahdollisuus lisätä siihen omiin tarpeisiin sopivia kalusteita.

Smart- mallistossa on valittavana vakiomalliin kuuluvan terassin lisäksi terassin laajennusosa, monipuolinen pergola tai vaikka autokatos varastoineen.
Näiden lisäksi Smart pitää sisällään Dekotalon laajan toimitussisällön, josta valittavana ovat mm. itselleen sopivat lattiat, laatat ja kiintokalusteet. Kattomallin ja laudoituksen valinnoilla yleisilme saadaan yksilölliseksi ja tontille sopivaksi.

Vaikka ajatustyö on Smartissa tehty valmiiksi, ei uudesta mallistosta kuitenkaan puutu Dekotalon valttikorttia, joka on laadun lisäksi asiakastarpeisiin vastaava yksilöllinen talosuunnittelu.

Smart 115C talomallin kuvassa on esitettynä vakiomallista poiketen koko talon leveydelle ulottuva terassi, joka on valittavana lisänä vakiona kuuluvaan terassiin. Malliston visualisointikuvat ovat ohjeellisia.

Kiinnostuitko Smart malliston 115C talomallista? Kysy tarkennuksia alueesi toimitusten hintaan myyjiltämme. Ota yhteyttä oheisella lomakkeella ja katsotaan kuinka Smartista voidaan muokata juuri teille sopiva koti.

Smart 115C Moderni

Asiakasversioita

Tästä mallista ei ole vielä esimerkkejä asiakasversioista.

Muokkaa talo mieleiseksesi

Voit valita taloon yhden valmiista tyylisuunnistamme tai yhdistellä eri tyylisuuntia. Ulkoverhouksella, kattomuodolla ja terasseilla saat lisättyä taloosi yksilöllistä ilmeikkyyttä.

harjakatto

Harjakatto
Hillitty ja ajaton

murrettu harjakatto

Murrettu harjakatto
Ilmeikäs vaihtoehto

epasymmetrinen harjakatto

Epäsymmetrinen harjakatto
Modernia tyylikkyyttä

pulpettikatto

Pulpettikatto
City-ympäristöön täydellinen

Kysy lisää