Smart 115A Avara

Smart 115A on uuden tarkkaan mietityn malliston kompaktin kokoinen, fiksu ja joustava koti.

Smart Uutuusmalli
True

Fiksu ja joustava

Me olemme Dekotalolla miettineet valmiiksi, millä tavalla palvelemme talorakentamisessa parhaiten niin ympäristöä kuin kodin asukkaitakin. Smart mallisto vastaa kotitalouksien nykypäivän tarpeisiin olemalla tehokas, taloudellinen ja laadukas. Fiksusti ja joustavasti!

Huoneistoala: 101m²

Kerrosala: 115m²

Makuuhuoneita: 3(4) kpl

Kerrokset: 1 krs

Hinta alkaen: 199350

Fiksu ja joustava

Smart mallistossa ei tunneta hukkaneliöitä ja asuintila on otettu huolellisella suunnittelulla tehokäyttöön. Pohjaratkaisu on rakennettu niin, että halutessaan muutoksille ei ole tarvetta. Valitessaan Smart mallin tietää saavansa ammattilaisten hioman kodin, joka on tehokas, taloudellinen ja laadukas. Smart mahdollistaa pohjapiirustuksen etätyöpisteen käyttötarkoituksen moneksi. Etätyöpisteeksi kuvattu tila avautuu olohuoneeseen ja toimii mainiosti mm. kirjastona, harrastehuoneena tai vaikka leikkipaikkana. Tilan saa jaettua pariovilla omakseen tai valjastettu sen neljänneksi makuuhuoneeksi normaalilla oviratkaisulla. Smart- mallistossa on valittavana myös terassit ja niille tulevat lisäovet, pergola sekä autokatos varastoineen. Näiden lisäksi Smart pitää sisällään Dekotalon laajan toimitussisällön, josta valittavana ovat mm. itselleen sopivat lattiat, laatat ja kiintokalusteet. Kattomallin ja laudoituksen valinnoilla yleisilme saadaan yksilölliseksi ja tontille sopivaksi.

Vaikka ajatustyö on Smartissa tehty valmiiksi, ei uudesta mallistosta kuitenkaan puutu Dekotalon valttikorttia, joka on laadun lisäksi asiakastarpeisiin vastaava yksilöllinen talosuunnittelu. Kuvan talossa vakiomallin harjakatosta poiketen valittuna pulpettikatto.

Kiinnostuitko Smart malliston 115A talomallista? Ota yhteyttä oheisella lomakkeella ja katsotaan kuinka Smartista voidaan muokata juuri teille sopiva koti.

Smart 115A Avara

Talomallin Smart 115A muut tyylisuunnat

Asiakasversioita

Tästä mallista ei ole vielä esimerkkejä asiakasversioista.

Muokkaa talo mieleiseksesi

Voit valita taloon yhden valmiista tyylisuunnistamme tai yhdistellä eri tyylisuuntia. Ulkoverhouksella, kattomuodolla ja terasseilla saat lisättyä taloosi yksilöllistä ilmeikkyyttä.

harjakatto

Harjakatto
Hillitty ja ajaton

murrettu harjakatto

Murrettu harjakatto
Ilmeikäs vaihtoehto

epasymmetrinen harjakatto

Epäsymmetrinen harjakatto
Modernia tyylikkyyttä

pulpettikatto

Pulpettikatto
City-ympäristöön täydellinen

Kysy lisää