Smart 102 Moderni

Smart 102 on uuden tarkkaan mietityn malliston tehoneliöiden taidonnäyte - Fiksu ja joustava.

Smart Uutuusmalli
True

Fiksu ja joustava

Me olemme Dekotalolla miettineet valmiiksi, millä tavalla palvelemme talorakentamisessa parhaiten niin ympäristöä kuin kodin asukkaitakin. Smart mallisto vastaa kotitalouksien nykypäivän tarpeisiin olemalla tehokas, taloudellinen ja laadukas. Fiksusti ja joustavasti! Smart 102 on oikea tehoneliöiden taidonnäyte. Tämä koti mahtuu pienellekin tontille ja on silti arjessa tilava ja toimiva.

Huoneistoala: 90m²

Kerrosala: 102m²

Makuuhuoneita: 3(4) kpl

Kerrokset: 1 krs

Hinta alkaen: 189800

Fiksu ja joustava

Smart mallistossa ei tunneta hukkaneliöitä ja asuintila on otettu huolellisella suunnittelulla tehokäyttöön. Pohjaratkaisu on rakennettu niin, että halutessaan muutoksille ei ole tarvetta. Valitessaan Smart mallin tietää saavansa ammattilaisten hioman kodin, joka on tehokas, taloudellinen ja laadukas.

Smart mahdollistaa pohjapiirustuksen etätyöpisteen käyttötarkoituksen mainiosti myös pienempänä makuuhuoneena tai vaikka harrastetilana. Avara keittiön, ruokailutilan ja olohuoneen yhdistelmä toimii kodin keskiössä loistavasti perheen yhteisenä tilana.  Halutessaan keittiösaareke jakaa tilan hienosti avaten samalla esteettömän näkymän integroidun liesituulettimen ansiosta. Smart- mallistossa on valittavana myös arkeen lisäneliöitä tuovan terassin ja terassille aukeavan lisäoven. Mallisto mahdollistaa joustavasti eri lisäosien liittämisen vakiomalliin. Terassin lisäksi valittavana on pergola ja käyttömukavuutta tuova autokatos varastoineen.

Smart pitää myös sisällään Dekotalon laajan toimitussisällön, josta valittavana ovat mm. itselleen sopivat lattiat, laatat ja kiintokalusteet. Kattomallin ja laudoituksen valinnoilla yleisilme saadaan yksilölliseksi ja tontille sopivaksi. Vaikka ajatustyö on Smartissa tehty valmiiksi, ei uudesta mallistosta kuitenkaan puutu Dekotalon valttikorttia, joka on laadun lisäksi asiakastarpeisiin vastaava yksilöllinen talosuunnittelu. Kuvan talossa vakiomallista poiketen on esitettynä valittavissa oleva terassi. Kiinnostuitko Smart malliston 102 talomallista? Kysy tarkennuksia alueesi toimitusten hintaan myyjiltämme. Ota yhteyttä oheisella lomakkeella ja katsotaan kuinka Smartista voidaan muokata juuri teille sopiva koti

Smart 102 Moderni

Asiakasversioita

Tästä mallista ei ole vielä esimerkkejä asiakasversioista.

Muokkaa talo mieleiseksesi

Voit valita taloon yhden valmiista tyylisuunnistamme tai yhdistellä eri tyylisuuntia. Ulkoverhouksella, kattomuodolla ja terasseilla saat lisättyä taloosi yksilöllistä ilmeikkyyttä.

harjakatto

Harjakatto
Hillitty ja ajaton

murrettu harjakatto

Murrettu harjakatto
Ilmeikäs vaihtoehto

epasymmetrinen harjakatto

Epäsymmetrinen harjakatto
Modernia tyylikkyyttä

pulpettikatto

Pulpettikatto
City-ympäristöön täydellinen

Kysy lisää