Skandi 159 B

Skandi on tyylikäs ja linjakas uutuus upeilla yksityiskohdilla

Deko uutuusmalli
True

4 mh, oh + k + rt, walk-in vh / etätyötila, khh/arkiet, wc + suihku, erillinen saunatupa; pu, kph, s, wc

Pohjoismainen tyyli, toiminnalliset tilat, isot ikkunat sekä puhutteleva muotokieli yhdistää Skandin upeaksi kokonaisuudeksi. Laaja uutuusmallisto on tunnelmallinen, tyylikäs ja monipuolinen. Tässä modernissa talomallistossa kaikki toimivan kodin elementit on otettu jo valmiiksi huomioon.

Huoneistoala: 142m²

Kerrosala: 159m²

Makuuhuoneita: 4 kpl

Kerrokset: 1 krs

Skandi vastaa vaativiinkin talohaaveisiin –

Ja tekee sen skandinaavisen järkevästi

Skandi malliston useat eri mallit tarjoavat loistavat puitteet monenlaisille elämäntyyleille. Mallistossa on pyritty huomioimaan niin tilojen muuntautuvuus kuin usein kaivattu arjen luksus. Skandi-mallien tyylikkäät lyhyet räystäät sekä kapea pystyverhous ja rimoitusyksityiskohdat luovat malliston yhtenäisen linjakkaan ilmeen.

Tässä ekologisessa talomallissa useat arjen elämää helpottavat ratkaisut on otettu valmiiksi huomioon ja aivan kaikkea ei ole mietitty ainoastaan tehokkaiden neliöiden kautta – Mukaan on tuotu tilaa sinne, missä sitä mielellään tarvitsee. Tämä hiottu timantti pitää sisällään Skandille ominaisia piirteitä, joiden tarkoituksena on lisätä kodin käyttömukavuutta, sujuvoittaa arkea sekä tuoda pientä ylellisyyttä mukaan asumiseen. Olemme myös tuoneet mukaan Skandi -mallistoon sulavasti sijoitettavan varaston, joka vastaa asiakkaidemme toiveisiin ja tarpeisiin.

Skandi 159 B  on toivottu uutuusmalli, jossa erillinen saunarakennus terassin kanssa muodostaa talosta näyttävän L-mallisen kokonaisuuden. Saunarakennuksen tupa toimii pukutilan lisäksi rentoutumispaikkana sekä erinomaisena vierashuoneena. Erillinen saunatupa on tunnelmallinen ja sinne johtava katettu terassi on juuri omiaan lämpimien iltojen illanistujaisiin ja aurinkoisten kesäpäivien grillijuhliin. Suihkuja Skandissa on valmiiksi kaksi ja tilavassa saunassa kelpaa nauttia löylyistä.

Tähän talomalliin sopii erinomaisesti Avara Plus tyylisuunta, jossa sisäkatto on vino ja sen myötä vakiona korkea huonetila. Avara plus mahdollistaa myös korkeammat ikkunavalinnat.

Skandi 159 B:ssä on neljän makuuhuoneen avara ja valoisa koti. Pääsisäänkäynti ja käynti arkieteiseen ovat samalta näyttävästi rimoitetulta kuistilta, josta on pääsy myös ulkovarastoon. Arkieteinen palvelee kodinhoitohuoneen kanssa etenkin lapsi-perheiden ja lemmikin omistajien arkea. Ulkovaatteet ja kengät voi jättää laatoitettuun arkieteiseen tai voit sijoittaa sinne vaikka lemmikkiarkea palvelevan pesupisteen. Kodin sydän on avara ja valoisa korkeiden ikkunoiden reunustama keittiön, ruokailutilan ja olohuoneen yhdistävä elotila. Päämakuuhuone on erillään muista makuuhuoneista omassa rauhassaan. Makuuhuoneen yhteyteen on suunniteltu tila, joka mukautuu loistavasti asujiensa tarpeisiin toimien erinomaisesti esimerkiksi etätyötilana tai vaatehuoneena. Tilassa on korkea ikkuna, joka tuo sinne valoa ja avaruutta. Päärakennuksessa on wc-tilan yhteydessä myös oma erillinen suihku. Tämä koti sopii erinomaisesti perheelle, joka nauttii sauna-illoista, tunnelmoi mielellään poreissa tähtitaivaan alla ja arjessa tarvitsee tilaa etätöille. Skandi 159 A on tyylikäs ja toimiva – tämän päivän tarpeisiin vastaava koti!

Skandi 159 B malliin saatavilla olevat ratkaisut varastolla tai ilman varastoa: 

  • Skandi 159 B
  • Skandi 159 B, Avara Plus

Molempiin ratkaisuihin kuuluu erilliseen saunarakennukseen johtava katettu terassi rimoituksella. 

Esimerkki pohjassa on varasto mukana. Talomallin saa myös ilman varastoa. Dekotalon muista talomalleista poiketen Skandi -malleihin ei ole valittavissa eri kattomuotoja tai kaikkia tyylisuuntia. Malliston skandinaavinen ulkomuoto puhuu omaa puhdasta modernia muotokieltään. L-mallinen Skandi 159 on saatavilla vakiomallissaan sekä Avara plussana.

Skandi on oikea valinta sinulle, joka kaipaat elämääsi toiminnallista ja tunnelmallista kotia sopivalla ripauksella luksusta. 

Kysy lisää asiantuntijoiltamme. Voit varata ajan suoraan myös talomyyjän kalenterista!

Sivuilla esitettynä havainnekuva talomallista. Valmis talo voi poiketa esitetystä kuvasta.

Skandi 159 B
Skandi 159 B

Talomallin Skandi 159 B muut tyylisuunnat

Asiakasversioita

Tästä mallista ei ole vielä esimerkkejä asiakasversioista.

Muokkaa talo mieleiseksesi

Voit valita taloon yhden valmiista tyylisuunnistamme tai yhdistellä eri tyylisuuntia. Ulkoverhouksella, kattomuodolla ja terasseilla saat lisättyä taloosi yksilöllistä ilmeikkyyttä.

harjakatto

Harjakatto
Hillitty ja ajaton

murrettu harjakatto

Murrettu harjakatto
Ilmeikäs vaihtoehto

epasymmetrinen harjakatto

Epäsymmetrinen harjakatto
Modernia tyylikkyyttä

pulpettikatto

Pulpettikatto
City-ympäristöön täydellinen

Kysy lisää