Deko 166 Avara

Deko 166 on isommankin perheen valinta. Tilavat makuuhuoneet ja suuri olohuone-keittiö -tila ovat asioita, joita tämän päivän rakentajat arvostavat.

Tilava yksikerroksinen koti

Deko 166 on yksi vuoden 2018 uutuusmalleista ja siitä tuli julkaisun jälkeen yksi asiakkaidemme suosikeista! Tämä koti on sinulle, joka haluat tilavan ja toimivan yksikerroksisen kodin. Tässä kodissa on neljä tilavaa makuuhuonetta ja yhtenäinen olohuone-keittiö -tila perheen yhdessäolon hetkiin.

Huoneistoala: 148m²

Kerrosala: 166m²

Makuuhuoneita: 4 kpl

Kerrokset: 1 krs

Katetulta kuistilta päästään tilavaan eteiseen, joka vastaanottaa vieraat kotiisi. Varsinaisen ”pääeteisen” vieressä on käytännöllinen arkieteinen perheen käyttöön, jolloin pääeteinen säilyy siistinä vieraita varten. Eteisestä aukeaa hulppean kokoinen ja avara keittiö-olohuone tila, joka on tämän kodin sydän. Avoimessa tilassa voit helposti perunakattilan kiehuessa seurata muiden perheenjäsenten touhuja. Isot ikkunat tuovat tilaan paljon valoa ja kesäpäivinä päiväkahvit voi nauttia takapihan sisennetyllä terassilla.

Kodin märkätilat on sijoitettu erikseen talon siipiosaan. Kodinhoitohuoneesta on käynti takapihan terassille, joka helpottaa arjen askareita ja saunojakin pääsee siitä terassille vilvoittelemaan. Erillinen vaatehuone tarjoaa lisää säilytystilaa, mutta siitä voi myös helposti tehdä taloon toisen wc-tilan.

L-mallinen talo mahdollistaa lisää yksityisyyttä kodin pihapiiriin. Urbaanilla kaupunkitontilla talon muoto rajaa valoisaan ilmansuuntaan avautuvan oleskelupihan, joka tarjoaa suojaa tiiviisti rakennetussa ympäristössä. Deko 166 Avara talomallin ulkoasu on riisuttu ja moderni. Yksinkertainen ja tyylikäs muotokieli, pulpettikatto ja isot ikkunat sopivat hyvin urbaaniin miljööseen.

Kiinnostuitko Deko 166 talomallista? Kysy lisää talomallista ja miten siitä voitaisiin muokata teille sopiva koti. Ota yhteyttä oheisella lomakkeella. Tutustu myös Deko 160 L-malliseen talomalliin.

Deko 166 Avara

Asiakasversioita

Tästä mallista ei ole vielä esimerkkejä asiakasversioista.

Muokkaa talo mieleiseksesi

Voit valita taloon yhden valmiista tyylisuunnistamme tai yhdistellä eri tyylisuuntia. Ulkoverhouksella, kattomuodolla ja terasseilla saat lisättyä taloosi yksilöllistä ilmeikkyyttä.

harjakatto

Harjakatto
Hillitty ja ajaton

murrettu harjakatto

Murrettu harjakatto
Ilmeikäs vaihtoehto

epasymmetrinen harjakatto

Epäsymmetrinen harjakatto
Modernia tyylikkyyttä

pulpettikatto

Pulpettikatto
City-ympäristöön täydellinen

Kysy lisää