Deko 160 Moderni

Deko 160 talomallissa on käytännöllinen pohjaratkaisu ja se istuu monipuolisesti erilaisille tonteille.

Avara koti ja suojaisa piha

Deko 160 on monipuolisesti erilaisille tonteille istuva talo. Urbaanilla kaupunkitontilla talon muoto rajaa valoisaan ilmansuuntaan avautuvan oleskelupihan, joka tarjoaa suojaa tiiviisti rakennetussa ympäristössä. Tässä kodissa perheellä on tilaa nauttia yhteisistä hetkistä ja myös omasta rauhasta. Eteisen vieressä on varasto, jossa voi säilyttää esimerkiksi urheiluvälineitä. Aulasta avautuu keittiö ja olohuone, joiden välissä on takka rytmittämässä avonaista tilaa. Aurinkoisista kesäpäivistä voi nauttia suojaisalla takapihalla, jonne on kulku olohuoneesta.

Huoneistoala: 142m²

Kerrosala: 160m²

Makuuhuoneita: 4 kpl

Kerrokset: 1 krs

Makuuhuoneet ovat väljästi mitoitettuja ja sijoittuvat eri puolille taloa tarjoten asujilleen rauhalliset olosuhteet niin lepoon, oleskeluun kuin työskentelyynkin. Kodinhoitohuone on tilava ja sen kautta kuljetaan pesutiloihin. Arkea sujuvoittaa kodinhoitohuoneen erillinen uloskäynti sekä kodin kaksi wc-tilaa.

L-mallinen talo mahdollistaa lisää yksityisyyttä kodin pihapiiriin. Deko 160 talomallin mallistoversiota voidaan käyttää pohjois-eteläsuuntaisen kadun itäpuoleisilla tonteilla ja länsipuoleisilla taas mallistoversion peilikuvaa. Oleskelutilat ja -alueet voidaan avata kohti parasta näkymää ja ilmansuuntaa. Tähän talomalliin on liitettävissä siihen istuvat autokatos- tai autotallimoduulit, joilla voidaan tuoda lisää yksityisyyttä pihaan. Mallissa yhdistyvät suomalaisen pientalosuunnittelun parhaat perinteet.

Deko 160 moderni talomalli tyylikäs kaupunkikoti. Selkeä ja moderni muotokieli ja L-mallinen pohja sopii hyvin tiiviisti rakennettuun urbaaniin miljööseen. Kiinnostuitko Deko 160 talomallista? Kysy lisää talomallista ja miten siitä voidaan muokata teille sopiva koti. Ota yhteyttä oheisella lomakkeella. Tutustu myös L-malliseen Deko 166 -talomalliin.

Deko 160 Moderni

Talomallin Deko 160 muut tyylisuunnat

Asiakasversioita

Tästä mallista ei ole vielä esimerkkejä asiakasversioista.

Muokkaa talo mieleiseksesi

Voit valita taloon yhden valmiista tyylisuunnistamme tai yhdistellä eri tyylisuuntia. Ulkoverhouksella, kattomuodolla ja terasseilla saat lisättyä taloosi yksilöllistä ilmeikkyyttä.

harjakatto

Harjakatto
Hillitty ja ajaton

murrettu harjakatto

Murrettu harjakatto
Ilmeikäs vaihtoehto

epasymmetrinen harjakatto

Epäsymmetrinen harjakatto
Modernia tyylikkyyttä

pulpettikatto

Pulpettikatto
City-ympäristöön täydellinen

Kysy lisää