Deko 153E Moderni Plus

Deko 153E on suomalaiseen makuun suunniteltu, toimiva yksikerroksinen koti. Tässä kodissa on rauhaa ja tilaa niin vanhemmille kuin lapsillekin.

Deko uutuusmalli
True

Toimiva pohjaratkaisu isommallekin perheelle

Tämä talo tuntuu kodilta. Heti sisään astuessa avautuu yhtenäinen ja avoin olohuone-keittiö kokonaisuus, josta muodostuu kodin sydän. Oleskelutilat tuovat tilantuntua keskellä taloa ja isot ikkunapinnat vastakkaisilla seinillä tekevät tilasta valoisan ja avaran. Saarekeittiö rytmittää tilaa ja kokkailun lomassa voi vaihtaa kuulumisia perheen kanssa.

Huoneistoala: 137m²

Kerrosala: 153m²

Makuuhuoneita: 4 kpl

Kerrokset: 1 krs

Kodin neljä makuuhuonetta tarjoavat jokaiselle perheenjäsenelle oman tilan rauhaan ja lepoon. Kolme makuuhuoneista on sijoitettu talon toiseen päähän. Toisella puolella oleskelutiloja, omassa rauhassaan on päämakuuhone, jonka yhteydessä on tilava walk-in vaatehuone. Samasta päästä taloa löytyy myös kodin märkätilat. Reilun kokoisessa kodinhoitohuoneessa hoituu vaivatta perheen pyykkihuolto, se toimii samalla myös saunojien pukuhuoneena. Pehmeistä löylyistä pääsee näppärästi vilvoittelemaan kodinhoitohuoneen oman uloskäynnin kautta.

Deko 153E moderni plus talomallin ulkoasu henkii latomaista tunnelmaa. Tyylikäs pystypanelointi ja jyrkkä harjakatto sopii hyvin niin urbaaniin miljööseen kuin maalaismaisemaan. Pohjaratkaisu on toimiva sellaisenaan, mutta myös joustavasti muunneltavissa erilaisiin tarpeisiin. Kokonsa puolesta talo on myös mahdollista sijoittaa lähes jokaiselle tontille, sen vuoksi mallistostamme löytyy useita samoilla ulkomitoilla olevia malleja!

Kysy lisää Deko 153E talomallista ja Dekotalon muuntelumahdollisuuksista. Talomyyjämme auttavat sinua löytämään sopivat ratkaisut sinun perheelle, ota yhteyttä oheisella lomakkeella. Tutustu myös saman kokoluokan talomalleihin Deko 153A, Deko 153B ja Deko 153D!

Deko 153E Moderni Plus

Asiakasversioita

Tästä mallista ei ole vielä esimerkkejä asiakasversioista.

Muokkaa talo mieleiseksesi

Voit valita taloon yhden valmiista tyylisuunnistamme tai yhdistellä eri tyylisuuntia. Ulkoverhouksella, kattomuodolla ja terasseilla saat lisättyä taloosi yksilöllistä ilmeikkyyttä.

harjakatto

Harjakatto
Hillitty ja ajaton

murrettu harjakatto

Murrettu harjakatto
Ilmeikäs vaihtoehto

epasymmetrinen harjakatto

Epäsymmetrinen harjakatto
Modernia tyylikkyyttä

pulpettikatto

Pulpettikatto
City-ympäristöön täydellinen

Kysy lisää