Deko 153D Avara Plus

Deko 153 D edustaa Deko-arkkitehtuuria puhtaimmillaan. Päätysisäänkäynnin ansiosta se soveltuu erinomaisesti myös nykyajan kapeille kaupunkitonteille!

Toimiva kokonaisuus isommallekin perheelle

Tämän talon suunnittelussa on huomioitu hyvin perheiden nykyaikaiset tarpeet. Heti sisään tultaessa eteisen yhteydessä on erillinen arkieteinen, jossa perhe voi säilyttää omia vaatteita ja kenkiä, jolloin varsinainen eteinen säilyy siistinä vieraita varten. Tilaan on myös helppo sijoittaa kurasyöppö, jossa voi puhdistaa likaiset saappaat tai koiran tassut nopeasti ja helposti. Eteisestä avautuu avara ja yhtenäinen keittiö-olohuone, johon tulvii paljon valoa isoista ikkunoista. Keittiössä on käytännöllinen saareke, jonka puoliseinä antaa hieman näkösuojaa keittiöön.

Huoneistoala: 137m²

Kerrosala: 153m²

Makuuhuoneita: 4 kpl

Kerrokset: 1 krs

Tässä kodissa on tilaa suuremmallekin perheelle. Neljä tilavaa makuuhuonetta tarjoaa perheenjäsenille oman tilan lepoon tai työskentelyyn. Isoimman makuuhuoneen yhteydessä on myös tilava vaatehuone. Erillisen wc-tilan lisäksi talossa on wc myös kylpyhuoneessa. Isolle katetulle terassille pääsee olohuoneen lisäksi myös suoraan kodinhoitohuoneesta.

Deko 153 D avara plus talomallin ulkoasu on riisuttu ja moderni. Tässä tyylisuunnassa on pulpettikatto ja korotettu sisäkatto, joka avartaa keittiö-olohuone tilaa. Talon yksinkertainen muotokieli, tyylikäs pystyverhoilu ja isot ikkunat sopivat hyvin urbaaniin miljööseen. Päätysisäänkäynti mahdollistaa talon sijoittamisen myös kapealle kaupunkitontille.

Kysy lisää Deko 153 D talomallista. Monipuolisilla muuntelumahdollisuuksilla siitä voidaan muokata teille sopiva koti. Ota yhteyttä oheisella lomakkeella. Tutustu myös samoilla ulkomitoilla oleviin Deko 153 A, Deko 153 B ja Deko 153E talomalleihin!

Deko 153D Avara Plus

Asiakasversioita

Muokkaa talo mieleiseksesi

Voit valita taloon yhden valmiista tyylisuunnistamme tai yhdistellä eri tyylisuuntia. Ulkoverhouksella, kattomuodolla ja terasseilla saat lisättyä taloosi yksilöllistä ilmeikkyyttä.

harjakatto

Harjakatto
Hillitty ja ajaton

murrettu harjakatto

Murrettu harjakatto
Ilmeikäs vaihtoehto

epasymmetrinen harjakatto

Epäsymmetrinen harjakatto
Modernia tyylikkyyttä

pulpettikatto

Pulpettikatto
City-ympäristöön täydellinen

Kysy lisää