Deko 153B Klassinen

Deko 153 B arkkitehtisuunnittelussa on huomioitu perheiden monet tarpeet.

Klassista tyyliä, toimivia tilaratkaisuja

Deko 153 B talomalli sopii isommallekin perheelle. Pohjaratkaisu on toimiva ja sen suunnittelussa on huomioitu perheiden monet tarpeet. Viihtyisä ja katettu avoterassi toivottaa sinut tervetulleeksi kotiin. Sisään tullessa pääset aulaan, josta avautuu avara keittiö-olohuone kokonaisuus, joka on ehdottomasti tämän kodin sydän. U-mallisessa keittiössä on hyvin työskentely- ja laskutilaa ostoskassien purkamiseen ja ruoanlaittoon. Yhtenäisessä ja avoimessa tilassa voit helposti seurata perheenjäsenten touhuja ruoanlaiton lomassa.

Huoneistoala: 137m²

Kerrosala: 153m²

Makuuhuoneita: 4 kpl

Kerrokset: 1 krs

Perheenjäsenille omaa tilaa tarjoaa tilavat makuuhuoneet. Kolme huoneista on samalla puolen taloa, ja isoin makuuhuone on omassa rauhassa toisella puolella taloa. Keittiön vieressä on tilava kodinhoitohuone, jossa perheen pyykkihuoltoa voi pyörittää arjen muiden askareiden lomassa. Pyykit viet kätevästi ulos kuivumaan kodinhoitohuoneen oman uloskäynnin kautta.

Deko 153 B klassinen talomallin ulkoasu on ajaton. Tyylikäs julkisivu henkii modernia kaupunkitunnelmaa, mutta se sointuu myös hyvin suomalaiseen maalaismaisemaan. Ilmeikkyyttä taloon saa esimerkiksi kattomuotoa vaihtamalla. Tämä malli on helposti muokattavissa ja sopii monenlaisille tonteille.

Kysy lisää Deko 153 B talomallista. Monipuolisilla muuntelumahdollisuuksilla siitä voidaan muokata teille sopiva koti. Ota yhteyttä oheisella lomakkeella. Tutustu myös samoilla ulkomitoilla oleviin Deko 153 A, Deko 153 D ja Deko 153E talomalleihin!

Deko 153B Klassinen

Talomallin Deko 153B muut tyylisuunnat

Asiakasversioita

Muokkaa talo mieleiseksesi

Voit valita taloon yhden valmiista tyylisuunnistamme tai yhdistellä eri tyylisuuntia. Ulkoverhouksella, kattomuodolla ja terasseilla saat lisättyä taloosi yksilöllistä ilmeikkyyttä.

harjakatto

Harjakatto
Hillitty ja ajaton

murrettu harjakatto

Murrettu harjakatto
Ilmeikäs vaihtoehto

epasymmetrinen harjakatto

Epäsymmetrinen harjakatto
Modernia tyylikkyyttä

pulpettikatto

Pulpettikatto
City-ympäristöön täydellinen

Kysy lisää