Deko 147B Moderni Plus

Deko 147B talomallin pohjaratkaisu on väljä, mutta samalla tehokas.

Deko uutuusmalli
True

Tyylikäs ja toimiva koti

Tässä kolmen makuuhuoneen kodissa on raikas, valossa kylpevä pohjaratkaisu. Luonnonvalo tulvii sisään isojen ikkunoiden kautta ja sisätilat jatkuvat upeasti katetulle terassille. Makuuhuoneet ja saunaosasto ryhmittyvät avarien oleskelutilojen ympärille.

Huoneistoala: 129m²

Kerrosala: 147m²

Makuuhuoneita: 3 kpl

Kerrokset: 1 krs

Kodin sydän on ehdottomasti tilava keittiö-olohuone kokonaisuus, jonka isot ikkunat avaavat maiseman upeasti ja valaisevat tilan. Avarat oleskelutilat tarjoavat hyvät puitteet niin arkeen kuin juhlaan, keittiösaareke rytmittää tilaa ja on parhaimmillaan perheen kokoontumispaikka. Päiväkahvit voi kattaa vaikka terassille, jonne pääsee kulkemaan näppärästi oleskelutiloista.

Tämän talomallin pohjaratkaisu on tarkkaan harkittu ja kaikki toiminnallisuudet ovat saatavilla helposti. Talo ja sen pohjaratkaisu toimii arjessa perhekoon ja tarpeidenkin vaihdellessa. Kolme tilavaa makuuhuonetta on sijoitettu samalle puolelle taloa ja ne tarjoavat omaa rauhaa perheenjäsenille. Kodin märkätilat löytyy talon päädystä, eteisen vierestä. Kodinhoitohuone toimii saunojien pukuhuoneena ja oman uloskäynnin myöstä myös arkieteisenä. Tässä talomallissa on tilava sauna, jossa on vastakkain istuttavat lauteet.

Deko 147B moderni plus tarjoaa tämän päivän perheille kaiken tarpeellisen näyttävässä paketissa. Näyttävä pystypaneloitu ulkoasu ja isot ikkunat istuvat hyvin niin urbaaniin miljööseen kuin maalaismaisemaan.

Kysy lisää Deko 147B talomallista! Monipuolisilla muuntelumahdollisuuksilla siitä voidaan muokata teille sopiva koti, ota yhteyttä oheisella lomakkeella! Tutustu myös Deko 147A talomalliin tai Lohjan asuntomessukohteeseen Dekotalo Kuulas, jossa on vastaavanlainen pohjaratkaisu.

Deko 147B Moderni Plus

Asiakasversioita

Tästä mallista ei ole vielä esimerkkejä asiakasversioista.

Muokkaa talo mieleiseksesi

Voit valita taloon yhden valmiista tyylisuunnistamme tai yhdistellä eri tyylisuuntia. Ulkoverhouksella, kattomuodolla ja terasseilla saat lisättyä taloosi yksilöllistä ilmeikkyyttä.

harjakatto

Harjakatto
Hillitty ja ajaton

murrettu harjakatto

Murrettu harjakatto
Ilmeikäs vaihtoehto

epasymmetrinen harjakatto

Epäsymmetrinen harjakatto
Modernia tyylikkyyttä

pulpettikatto

Pulpettikatto
City-ympäristöön täydellinen

Kysy lisää