Deko 144 Avara

Deko 144 talomalli on tilankäytöltään tehokas. Toimiva pohjaratkaisu muuntautuu perheen tarpeiden mukaan.

Moderni suosikkimalli

Deko 144 on yksi vuoden 2018 uutuusmalleista ja siitä tuli julkaisun jälkeen yksi asiakkaidemme suosikeista! Neljän makuuhuoneen talossa neliöt on hyödynnetty erinomaisesti, mutta säilytetty kuitenkin tilojen toimivuus. Olohuone ja keittiö muodostavat hulppean kokoisen yhtenäisen tilan. L-mallinen keittiö saarekkeella on kotikokin unelma, etenkin kun kokkailun lomassa voi samalla seurustella perheen tai vieraiden kanssa. Ruokailun jälkeen päiväkahvit voikin sitten nauttia sisennetyllä terassilla.

Huoneistoala: 128m²

Kerrosala: 144m²

Makuuhuoneita: 4 kpl

Kerrokset: 1 krs

Talossa on neljä tilavaa makuuhuonetta, jotka tarjoavat perheen jäsenille rauhalliset tilat oleskeluun, lepoon tai työskentelyyn. Kaikki makuuhuoneet ovat samalla puolen taloa, jolloin talo voidaan sijoittaa tontille siten, että kodin lepotilat ovat viileämmällä pohjois-itä -ilmansuunnalla.

Vanhempien makuuhuoneen yhteydessä on vaatehuone tavaroiden säilytykseen. Iso tekninen tila/varasto eteisen vieressä niin ikään tarjoaa hyvin säilytystilaa esimerkiksi urheiluvälineille. Kodinhoitohuone on kompakti ja toimiva, jossa arkikäytännöllisyyttä lisää oma uloskäynti.

Deko 144 avara talomallin ulkoasu on riisuttu ja moderni. Yksinkertainen ja tyylikäs muotokieli, pulpettikatto ja isot ikkunat sopivat hyvin urbaaniin miljööseen.

Kiinnostuitko Deko 144 talomallista? Kysy lisää talomallista tai miten siitä voidaan muokata teille sopiva koti. Ota yhteyttä oheisella lomakkeella.

Deko 144 Avara

Asiakasversioita

Muokkaa talo mieleiseksesi

Voit valita taloon yhden valmiista tyylisuunnistamme tai yhdistellä eri tyylisuuntia. Ulkoverhouksella, kattomuodolla ja terasseilla saat lisättyä taloosi yksilöllistä ilmeikkyyttä.

harjakatto

Harjakatto
Hillitty ja ajaton

murrettu harjakatto

Murrettu harjakatto
Ilmeikäs vaihtoehto

epasymmetrinen harjakatto

Epäsymmetrinen harjakatto
Modernia tyylikkyyttä

pulpettikatto

Pulpettikatto
City-ympäristöön täydellinen

Kysy lisää