Deko 133E Moderni Plus

Deko 133E tarjoaa avaria tiloja ja arjen toimivuutta, järkevillä neliöillä.

Deko uutuusmalli
True

Modernia tyyliä, käytännöllisiä tilaratkaisuja

Tämä talo tuntuu kodilta. Heti sisään astuessa avautuu yhtenäinen ja avoin olohuone-keittiö kokonaisuus, josta muodostuu kodin sydän. Oleskelutilat tuovat tilantuntua keskellä taloa ja isot ikkunapinnat vastakkaisilla seinillä tekevät tilasta valoisan ja avaran. Saarekeittiö on parhaimmillaan koko perheen kokoontumispaikka, kokkailun lomassa voi myös seurustella olohuoneessa olevien kanssa.

Huoneistoala: 118m²

Kerrosala: 133m²

Makuuhuoneita: 3 kpl

Kerrokset: 1 krs

Tässä kolmen makuuhuoneen kodissa kaikelle tarpeelliselle on paikkansa ja kodin tilat tarkkaan suunniteltuja. Oleskelutilat kodin keskellä jakavat talon kaksi makuuhuonetta omalle puolelle taloa, päämakuuhuoneen yhteydestä löytyy vaatehuone. Oleskelutilojen toisella puolella on kodin kolmas makuuhuone sekä kodinhoitohuone ja saunatilat. Kodinhoitohuone on toimiva kokonaisuus, jossa perheen pyykkihuolto on vaivatonta hoitaa. Oman uloskäynnin myötä se toimii tarvittaessa myös arkieteisenä. Tilavaan pesuhuoneeseen voi halutessaan lisätä wc:n.

Deko 133E moderni plus tarjoaa tämän päivän perheille kaiken tarpeellisen näyttävässä paketissa. Näyttävä pystypaneloitu ulkoasu ja isot ikkunat istuvat hyvin niin urbaaniin miljööseen kuin maalaismaisemaan. Tämä malli on helposti muokattavissa ja se sopii monenlaisille tonteille. Kysy lisää Deko 133E talomallista, Dekotalon monipuolisilla muuntelumahdollisuuksilla siitä voidaan muokata teille sopiva kokonaisuus! Mikäli tämän kokoluokan talomalli kiinnostaa, tutustu myös talomalleihin Deko 133A, Deko 133B, Deko 133C ja Deko 133D.

Deko 133E Moderni Plus

Asiakasversioita

Tästä mallista ei ole vielä esimerkkejä asiakasversioista.

Muokkaa talo mieleiseksesi

Voit valita taloon yhden valmiista tyylisuunnistamme tai yhdistellä eri tyylisuuntia. Ulkoverhouksella, kattomuodolla ja terasseilla saat lisättyä taloosi yksilöllistä ilmeikkyyttä.

harjakatto

Harjakatto
Hillitty ja ajaton

murrettu harjakatto

Murrettu harjakatto
Ilmeikäs vaihtoehto

epasymmetrinen harjakatto

Epäsymmetrinen harjakatto
Modernia tyylikkyyttä

pulpettikatto

Pulpettikatto
City-ympäristöön täydellinen

Kysy lisää