Deko 133D Klassinen

Deko 133D on näyttävä koti tehokkailla neliöillä. Neljän makuuhuoneen pohjaratkaisu tarjoaa asumisen mukavuutta hieman isommallekin perheelle.

Deko uutuusmalli
True

Tehokkaat neliöt

Dekotalon 2021 uutuusmalli Deko 133D klassinen on kaivattu lisä tämän kokoluokan taloihin. Tämän kodin pohjaratkaisussa on varattu oma tila kaikille arkielämän perusasioille. Eteisen ja aulan ympärille sijoittuu kodin neljä makuuhuonetta sekä kodinhoitohuone ja pesutilat. Talon toisessa päädyssä on yhteiset oleskelutilat ja keittiö. Avara ja yhtenäinen tila on kodin sydän, jossa perunakattilan kiehuessa voi seurustella samalla perheen tai vieraiden kanssa. Päiväkahvit voi tarjoilla tarvittaessa katetulla päätyterassilla.

Huoneistoala: 118m²

Kerrosala: 133m²

Makuuhuoneita: 4 kpl

Kerrokset: 1 krs

Tehokkaat neliöt

Kodin neljä makuuhuonetta tarjoavat jokaiselle perheenjäsenelle omaa rauhaa. Kodinhoito- ja peseytymistilat ovat luontevasti talon toisessa päässä, makuuhuoneiden läheisyydessä. Oman uloskäynnin myötä kodinhoitohuone toimii tarvittaessa myös arkieteisenä, myös saunojat pääsevät siitä helpommin vilvoittelemaan ulos.

Deko 133D klassinen tarjoaa tämän päivän perheille kaiken tarpeellisen näyttävässä paketissa. Klassinen ulkoasu asettuu hyvin niin kaupunkimaisemaan kuin sen ulkopuolellekin. Kattomuotoa vaihtamalla tai muuttamalla ulkoverhous pystypaneeliksi, muuttuu talon ilme merkittävästi. Katso esimerkiksi Deko 133D moderni plus -uutuusmalli! Mikäli tämän kokoluokan talomalli kiinnostaa, tutustu myös talomalleihin Deko 133A, Deko 133B, Deko 133C ja Deko 133E.

Kerromme mielellämme lisää Deko 133D -talomallista. Ota yhteyttä oheisella lomakkeella ja autamme sinua teidän kodin suunnittelussa.

Deko 133D Klassinen

Talomallin Deko 133D muut tyylisuunnat

Asiakasversioita

Tästä mallista ei ole vielä esimerkkejä asiakasversioista.

Muokkaa talo mieleiseksesi

Voit valita taloon yhden valmiista tyylisuunnistamme tai yhdistellä eri tyylisuuntia. Ulkoverhouksella, kattomuodolla ja terasseilla saat lisättyä taloosi yksilöllistä ilmeikkyyttä.

harjakatto

Harjakatto
Hillitty ja ajaton

murrettu harjakatto

Murrettu harjakatto
Ilmeikäs vaihtoehto

epasymmetrinen harjakatto

Epäsymmetrinen harjakatto
Modernia tyylikkyyttä

pulpettikatto

Pulpettikatto
City-ympäristöön täydellinen

Kysy lisää