Deko 133C Moderni

Deko 133 C tarjoaa avaria tiloja ja arjen toimivuutta järkineliöillä – ja järkihintaan!

Moderni kaupunkikoti

Tässä kolmen makuuhuoneen kodissa kaikelle tarpeelliselle on paikkansa ja kodin tilat tarkkaan suunniteltuja. Tilavasta eteisestä avautuu oleskelutilat, jotka ovat yhtenäisenä ja avarana tilana keskellä taloa. Käytännöllinen liedellinen saareke rytmittää tilaa ja ruoanlaiton lomassa voi helposti seurustella perheen tai vieraiden kanssa. Keittiöstä pääsee isolle sisennetylle terassille, jonne voi kauniilla kelillä kattaa vaikkapa päiväkahvit.

Huoneistoala: 118m²

Kerrosala: 133m²

Makuuhuoneita: 3 kpl

Kerrokset: 1 krs

Talon kolme tilavaa makuuhuonetta sijaitsevat samalla puolen taloa. Kun talo sijoitetaan tontille siten, että lepotilat ovat viileämmällä pohjois-itä -ilmansuunnalla, saadaan olokeittiössä nauttia auringosta etelä-länsi -suunnassa.

Kodin märkätilat on sijoitettu talon päätyyn. Perheen pyykkihuolto sujuu tilavassa kodinhoitohuoneessa ja pyykit saa vietyä helposti ulos kuivumaan kodinhoitohuoneen oman uloskäynnin kautta.

Deko 133 C moderni talomalli on trenditietoisen valinta. Tyylikäs ja selkeä ulkoasu sekä isot ikkunat sopivat hyvin kaupunkimaisemaan. Ilmeikkyyttä taloon saa esimerkiksi vaihtamalla kattomuoto pulpettikatoksi.

Kiinnostuitko Deko 133 C talomallista? Kysy lisää talomallista tai miten siitä voidaan muokata teille sopiva koti. Ota yhteyttä oheisella lomakkeella.

Deko 133C Moderni

Asiakasversioita

Tästä mallista ei ole vielä esimerkkejä asiakasversioista.

Muokkaa talo mieleiseksesi

Voit valita taloon yhden valmiista tyylisuunnistamme tai yhdistellä eri tyylisuuntia. Ulkoverhouksella, kattomuodolla ja terasseilla saat lisättyä taloosi yksilöllistä ilmeikkyyttä.

harjakatto

Harjakatto
Hillitty ja ajaton

murrettu harjakatto

Murrettu harjakatto
Ilmeikäs vaihtoehto

epasymmetrinen harjakatto

Epäsymmetrinen harjakatto
Modernia tyylikkyyttä

pulpettikatto

Pulpettikatto
City-ympäristöön täydellinen

Kysy lisää