Deko 133B Avara Plus

Deko 133 B on paljon toivottu lisä tähän kokoluokkaan. Toimiva pohjaratkaisu soveltuu isommankin perheen kodiksi.

Kaupunkikoti päätysisäänkäynnillä

Sisäänkäyntiä suojaa katettu avokuisti. Eteinen on mukavan tilava, johon koko perhe mahtuu yhtä aikaa pukeutumaan. Eteisestä avautuu yhtenäinen keittiö-olohuone tila, joka on kodin sydän. Käytännöllinen liedellinen saareke rytmittää tilaa ja ruoanlaiton lomassa voi helposti seurustella perheen tai vieraiden kanssa.

Huoneistoala: 118m²

Kerrosala: 133m²

Makuuhuoneita: 4 kpl

Kerrokset: 1 krs

Talon neljä makuuhuonetta sijaitsevat samalla puolen taloa. Tämä helpottaa talon sijoittamista tontille siten, että lepotilat ovat viileämmällä pohjois-itä -ilmansuunnalla ja olokeittiössä voidaan nauttia auringosta etelä-länsi -suunnassa. Talossa on erillinen wc, mutta kylpyhuoneeseen on mahdollista asentaa myös wc-istuin. Kodinhoitohuone on tilava, jonne pääsee kätevästi suoraan eteisestä.

Deko 133 B avara plus talomallin ulkoasu on riisuttu ja moderni. Tähän tyylisuuntaan kuuluu pulpettikatto ja korotettu sisäkatto, jotka avartaa keittiö-olohuone tilaa. Talon yksinkertainen muotokieli ja isot ikkunat sopivat hyvin kaupunkimaisemaan. Päätysisäänkäynti mahdollistaa talon sijoittamisen myös kapealle kaupunkitontille.

Kiinnostuitko Deko 133 B talomallista? Kysy lisää talomallista tai miten siitä voidaan muokata teille sopiva koti. Ota yhteyttä oheisella lomakkeella.

Deko 133B Avara Plus

Asiakasversioita

Tästä mallista ei ole vielä esimerkkejä asiakasversioista.

Muokkaa talo mieleiseksesi

Voit valita taloon yhden valmiista tyylisuunnistamme tai yhdistellä eri tyylisuuntia. Ulkoverhouksella, kattomuodolla ja terasseilla saat lisättyä taloosi yksilöllistä ilmeikkyyttä.

harjakatto

Harjakatto
Hillitty ja ajaton

murrettu harjakatto

Murrettu harjakatto
Ilmeikäs vaihtoehto

epasymmetrinen harjakatto

Epäsymmetrinen harjakatto
Modernia tyylikkyyttä

pulpettikatto

Pulpettikatto
City-ympäristöön täydellinen

Kysy lisää