Deko 126 Moderni

Tämä talomalli edustaa nykyistä linjakasta arkkitehtuuria parhaimmillaan. Sen pohjaratkaisu on selkeä ja neliöt tehokkaasti käytössä.

Käytännöllinen tilaihme

Deko 126 on trenditietoisen valinta. Modernin tyylin mukaisesti ikkunat ovat isoja ja tilat avaria. Perheen yhteiset tilat sijoittuvat miellyttävästi keskelle taloa. Keittiö ja olohuone ovat yhtä isoa tilaa, jossa ruokaa tehdessä on helppo seurustella muiden perheenjäsenten tai vieraiden kanssa. Kesällä tila laajenee helposti talon levyiselle katetulle terassille, tarjoten siten hyvät puitteet esimerkiksi kesäjuhlille.

Huoneistoala: 111m²

Kerrosala: 126m²

Makuuhuoneita: 3 kpl

Kerrokset: 1 krs

Kolmen makuuhuoneen pohjaratkaisussa arkikäytännöllisyyttä tuo iso eteinen, jonka yhteydessä on talotekniikan tila. Pääsisäänkäynnin vieressä on toinen sisäänkäynti kodinhoitohuoneeseen, josta on helppo pujahtaa lenkin jälkeen suoraan suihkuun.

Deko 126 moderni talomallin ulkoasu on tyyliltään selkeä ja moderni. Yksinkertainen ja tyylikäs muotokieli ja isot ikkunat sopivat hyvin kaupunkimaisemaan. Talon ilmettä voi muuttaa vaihtamalla kattomuodon toiseen. Talomalli voidaan toteuttaa myös neljällä muulla tyylisuunnalla (perinteinen, klassinen, avara tai avara plus).

Kiinnostuitko Deko 126 -talomallista? Kysy lisää talomallista tai miten siitä voidaan muokata teille sopiva koti. Ota yhteyttä oheisella lomakkeella.

Deko 126 Moderni

Asiakasversioita

Tästä mallista ei ole vielä esimerkkejä asiakasversioista.

Muokkaa talo mieleiseksesi

Voit valita taloon yhden valmiista tyylisuunnistamme tai yhdistellä eri tyylisuuntia. Ulkoverhouksella, kattomuodolla ja terasseilla saat lisättyä taloosi yksilöllistä ilmeikkyyttä.

harjakatto

Harjakatto
Hillitty ja ajaton

murrettu harjakatto

Murrettu harjakatto
Ilmeikäs vaihtoehto

epasymmetrinen harjakatto

Epäsymmetrinen harjakatto
Modernia tyylikkyyttä

pulpettikatto

Pulpettikatto
City-ympäristöön täydellinen

Kysy lisää