Deko 124 Klassinen

Deko 124 on pienemmän perheen tai pariskunnan näyttävä koti, johon saatu huolellisella suunnittelulla tilan tuntua.

Deko uutuusmalli
True

Näyttävä ja käytännöllinen tilaihme

Tämän kodin suunnittelussa on haettu selkeitä tilaratkaisuja. Kodin sydän on yhtenäinen keittiö-olohuone, joka on sijoitettu talon toiseen päähän. Isot ikkunat tuovat oleskelutiloihin avaruutta ja hyvällä säällä tila jatkuu helposti myös katetulle päätyterassille. Oleskelutilat tarjoavat erinomaiset puitteet perheen yhteisiin hetkiin ja omaan rauhaan voi vetäytyä käytävän varrella oleviin makuuhuoneisiin.

Huoneistoala: 110m²

Kerrosala: 124m²

Makuuhuoneita: 3 kpl

Kerrokset: 1 krs

Näyttävä ja käytännöllinen tilaihme

Kaikille arkielämän perusasioille on varattu omat tilansa. Kodin märkätilat löytyvät talon toisesta päästä, tilavien makuuhuoneiden läheisyydessä. Kompakti kodinhoitohuone auttaa arjen pyykkihuollon pyörityksessä. Saunatiloihin on kulku kodinhoitohuoneen kautta.

Deko 124 klassinen talomallin ulkoasu on tyyliltään selkeä. Päätyterassi tekee talosta näyttävän ja tyylikäs muotokieli sekä isot ikkunat sopivat hyvin kaupunkimaisemaan. Urbaanimpaa ilmettä taloon saa esimerkiksi vaihtamalla harjakatto epäsymmetriseksi harjakatoksi. Toimiva pohjaratkaisu takaa edullisen asumisen laadusta tinkimättä.

Kiinnostuitko Deko 124 -talomallista? Kysy lisää talomallista tai miten siitä voidaan muokata teille sopiva koti. Ota yhteyttä oheisella lomakkeella.

Deko 124 Klassinen

Asiakasversioita

Tästä mallista ei ole vielä esimerkkejä asiakasversioista.

Muokkaa talo mieleiseksesi

Voit valita taloon yhden valmiista tyylisuunnistamme tai yhdistellä eri tyylisuuntia. Ulkoverhouksella, kattomuodolla ja terasseilla saat lisättyä taloosi yksilöllistä ilmeikkyyttä.

harjakatto

Harjakatto
Hillitty ja ajaton

murrettu harjakatto

Murrettu harjakatto
Ilmeikäs vaihtoehto

epasymmetrinen harjakatto

Epäsymmetrinen harjakatto
Modernia tyylikkyyttä

pulpettikatto

Pulpettikatto
City-ympäristöön täydellinen

Kysy lisää