Taloesittely

Tampere

15.11.2023

Taloesittely

Tampere

4 mh, oh+k+rt, khh, kph, s, wc, vh

Taloesittelyssä Dekotalon talomallistosta löytyvä neljän makuuhuoneen tehopakkaus on suuren suosion saanut Smart 126 A talomalli pienillä asiakasmuutoksilla. Iso ja toimiva keittiökokonaisuus kruunaa juhlavan olokeittiötilan, jonne valo tulvii suurista ikkunoista. Sisustuksessa on käytetty toimivasti mustaa ja vaalean sävyjä. Saunan tummat paneelit tuovat miltei savusaunamaista tunnelmaa löylytiloihin. Vaatesäilytystilaa on runsaasti liukuovien takana niin eteisessä kuin päämakuuhuoneessakin. Lisäksi makuuhuoneen yhteydessä on Smart vakiomallin mukaisesti myös pieni vaatehuone.

Nyt on loistava mahdollisuus tulla tutustumaan talomallistosta löytyvään tehokkaaseen Smart malliin!

– Taloesittelyssä tarjolla pikkupurtavaa ja juomaa! 
– Talon omistaja mukana kertomassa raksamatkastaan Dekotalon kanssa.
– Mukana myös työpäällikkö kertomassa, kuinka rakentamisen prosessi etenee ja millä tavalla Dekotalon työpäällikkö varmistaa asiakkaalle onnistuneen rakennusaikaisen kokemuksen. 

Jokainen koti rakennetaan asiakasta kuunnellen ja toiveisiin sekä tarpeisiin vastaten. Ammattitaitoiset myyjämme ja suunnittelutiimi takaavat talomallit, jotka istuvat asiakkaalle juuri kuten pitääkin.

Omakotitalo Smart 126 A talomallin asiakasversio, joka tulossa taloesittelyyn. Vaalea vaakaverhous, isot ikkunat, ovi terassille, joka on vasta rakenteilla.

Ajankohta

15.11.2023

klo 17.00-19.00 avoimet ovet

Osoite

Tampere,

Jukankatu 8, 33420 Tampere

Talon tiedot

Smart 126 A, asiakasmalli

Huoneistoala: 111 m²

Kerrosala: 126 m²

Makuuhuoneet: 4

Esittelijä