Taloesittely

Kirkkonummi

25.10.2023

Taloesittely

Kirkkonummi

5h, k+rt+oh, khh, kh, kph, s, wc, vh

Tulossa taloesittelyyn todella upea 2 -kerroksinen koti kellarilla. Tyylikäs valkoinen ulkoverhous on toteutettu rappauslevyllä.
Tässä kohteessa ei ole säästelty tilassa tai arjen ylellisissä ratkaisuissa. Alakerran keskiöön sijoittuvat Tähtiportaan näyttävät lasikaiteelliset portaat kruunaavat ison elotilan, jonne valo tulvii toisen kerroksen kattoon saakka ulottuvasta korkeasta ruokailutilasta. Kodissa on näyttävät saunatilat ja pihan tasossa iso katettu terassi. Yläkerrassa sen sijaan on autokatoksen päälle rakennettu 46m2 kokoinen kattoterassi, jossa perhe pääsee todellakin nauttimaan uuden kodin kauniista maisemista. Makuuhuoneet sijoittuvat yläkertaan, jossa päämakuuhuoneen yhteydestä löytyy wc ja suihkutila sekä hulppean kokoinen yli 10m2 walk in closet.

Tämä kohde on ehdottomasti nähtävä omin silmin! Tervetuloa tutustumaan Dekotalon upeaan suunnittelutyöhön ja rakentamisen laatuun.

 

Taloesittelyssä upea 2-kerroksinen valkoinen koti, jossa hulppea kattoterassa autokatoksen päällä ja paljon tilaa asumiselle.

Ajankohta

25.10.2023

klo 17.00-19.00 avoimet ovet

Osoite

Kirkkonummi,

Vapaaherrankaari 23, 02450 Sundsberg

Talon tiedot

Deko 210, asiakasmalli

Huoneistoala: 183 m²

Kerrosala: 211 m²

Makuuhuoneet: 3

Esittelijä