Taloesittely

Espoo

07.02.2023

Taloesittely

Espoo

4 mh, k + rt + oh, khh, ph, kph, s, wc x 2, varasto

Taloesittelyssä juuri valmistunut upea tumma koti Espoossa, joka on räätälöity täysin asukkaidensa tarpeisiin.
Tämän kodin kirkkain timantti on sen tyylikäs korkea olohuone, jonka kattokorkeus jatkuu aina yläkertaan saakka. Olohuoneeseen ja siitä avautuvaan keittiöön pääsee upeasti luonnonvalo olohuoneen seinän täyttävistä suurista ja koko talon korkeudella sijaitsevista ikkunoista.

Talossa on pääsisäänkäynnin lisäksi omalta terassilta käynti suoraan kodinhoitohuoneeseen, joka toimii erinomaisesti myös arkieteisenä. Isolle takaterassille pääsee myös suoraan olohuoneesta. Yläkerran makuuhuoneet ovat suuret ja päämakuuhuoneessa on lisäksi tilava walk-in-closet. Talossa on asukkaiden toivoma varustelu, johon kuuluvat Unidrain lattiakaivot, kurasyöppö kodinhoitohuoneessa sekä seinä-wc:t. Myös yläkerrassa on oma suihku alakerran saunan ja pesuhuoneen lisäksi.

Tähän kohteeseen kannattaa ehdottomasti tutustua! 
Pääset näkemään Dekotalon rakentaman muuttovalmiin talon, jossa asiakkaiden tarpeet on otettu hienosti huomioon. Laadukas kädenjälki ja loistavat tilaratkaisut nähtävissä omin silmin. Voit hakea taloesittelyistä myös vinkkejä omiin talohaaveisiin ja vahvistusta tai suuntaa pohjaratkaisuihin – tai vaikka pintamateriaaleihin.

Seuraa Dekotalon opasteita saapuessasi lähelle kohdetta. Osoite on Stenbackantie, mutta tontille käännytään Vesikelkantieltä

Lämpimästi tervetuloa!

Musta 2-kerroksinen puutalo. Taloesittelykohde. Kuvattu takapihan suunnasta. Isot ikkunat terassille olohuoneesta.

Musta puutalo, kuva etuoven suunnasta. 2 kerroksinen talo, etualalla hieman rakennustavaraa.

Ajankohta

07.02.2023

klo 17.00-19.00 avoimet ovet

Osoite

Espoo,

Stenbackantie 3, 02780 Espoo

Talon tiedot

Deko 181, asiakasversio

Huoneistoala: 133 m²

Kerrosala: 168 m²

Makuuhuoneet: 4

Esittelijä