Puustelli Dekotalon uudeksi kiintokaluste kumppaniksi
05.04.2023

Deko-Talo Oy:n kiintokaluste kumppanina on huhtikuun alusta aloittanut tunnettu kotimainen pitkän linjan toimija Puustelli. Puustelli on Suomen suositelluin keittiöiden, kylpyhuoneiden ja kodin säilytysratkaisujen valmistaja. Olemme ylpeitä tästä alkavasta yhteistyöstä laadukkaiden kotien eteen. 

 

Kotimaisuus kasvaa

Kotimainen Puustelli tukee tavoitettamme edistää rakentamisen kotimaisuutta sekä nostaa rakentuvan Dekotalon ekologisuutta. Logistisesti Puustellin toimitusketju palvelee niin ympäristöä kuin asiakasta.

Odotamme ilolla myös tyylikkyyttä, tunnetta, taitoa ja tekemistä – yhteistä asiakaskokemuksen kohottamista toimivalla palvelukokonaisuudella.  

Koemme erityisen tärkeänä sen, että pääsemme toteuttamaan laadukkaita Dekotaloja kotimaisella ja erittäin vastuullisesti tuotetulla tuotteella, jonka valmistaminen tapahtuu Suomessa.

Puustellin keittiö Dekotalossa. Niemekkeessä liesi ja valkoinen taso, muuten tummanharmaat keittiön ovet. Taustalla ikkuna ja näkymä olohuoneeseen, jossa vaaleanpunainen sohva.
Puustellin tiloissa esitellään eri vaihtoehtoja kiintokalusteiden ovien väreiksi tai materiaaleiksi

Yhdessä voimme tarjota laajan palvelupaketin

Yhdessä Puustellin kanssa pystymme tarjoamaan asiakkaillemme kattavan valikoiman erilaisia keittiö-, kodinhoito- ja kylpyhuoneratkaisuja sekä muita säilytys- ja kalustevaihtoehtoja. Olemme valinneet mallistoomme laadukkaat kalusteet ja kodinkoneet sekä tuoneet asiakkaidemme saataville laajasti erilaisia vaihtoehtoja, joilla varmistaa persoonalliset ja yksilölliset kodit. Kotimaiset Puustelli-kalusteet ovat tyylikkäitä, kestäviä ja ekologisia.

Harjavallasta Dekotaloihin

Puustelli on ollut tutkitusti Suomen ostetuin ja arvostetuin keittiö jo vuodesta 1983 lähtien. Puustellin kalusteita valmistava Harjavalta Oy on perheyritys, jonka tukipilarit on paalutettu suomalaiseen maaperään jo sata vuotta sitten. Harjavallassa valmistetaan korkealaatuisia kiintokalusteita koko kotiin. Kalusteiden materiaalivalinnoissa Puustellilla ollaan tunnetusti vaativia ja siksi materiaalit valitaan valmistajien luona itse, omien ympäristö- ja laatukriteerien mukaisesti. Puustelli-mallistoon yltävät vain ne materiaalit ja osat, jotka ovat lajinsa parhaimmistoa joka kriteerillä mitattuna. Lisäksi Puustellin kalustekokonaisuudet tuovat asiakkaidemme koteihin valittavaksi laadukkaat kodinkoneet, kuten AEG, Electrolux, Siemens, Miele, Faber, Bora jne. 

 

Puustellin tehtaalla
Puustellin keittiö Dekotalossa. Näkymässä tiskiallas ja musta hana valkoisella keittiötasolla sekä yrttiruukku. Ikkuna kettiön seinämällä.

Yksilöllinen suunnittelu asiantuntijan kanssa

Mallistoon kuuluvien tuotteiden ja palveluiden lisäksi Puustellilla on ennenkuulumaton logistiikka, jossa kaikki valmistetut tuotteet, kodinkoneet sekä kalusteiden oheistuotteet toimitetaan kerralla rakennuspaikalle.
Näin myös Dekotalossa kalusteiden toimitus sujuu kaikkein joustavimmin, kun sen jokainen työvaihe on ammattilaisten käsissä heti ensitapaamisesta alkaen. Jokaiseen Deko kotiin tehdään yksilöllinen kiintokalustesuunnittelu Puustellin asiantuntijan kanssa.  Puustellin osaava henkilökunta on keittiösuunnittelun ammattilaisia, joilla on lisäksi kokonaisvaltaisen projektinhoidon opinnot takataskussaan. He pitävät langat käsissään koko projektin ajan, suunnittelusta vuosikorjauksiin.

 

Menestyksekäs yhteistyö alkaa tästä!