Blogi

Fiksu ja joustava Smart – Uusi taloudellinen mallisto!
29.09.2021

Fiksu ja joustava Smart

Me Dekotalolla suunnittelimme uuden, tarkkaan harkitun ja valmiiksi mietityn Smart-malliston. Suunnittelun lähtökohtana on ollut nykypäivän muuttuvat tarpeet ja tehokas asuminen, niin neliöiden kuin kustannusten puolesta.

Smart on ekologinen, tehokas ja taloudellinen ratkaisu niin pariskunnalle kuin perheelle, joka ei halua rakentaa hukkaneliöitä vaan ottaa kaiken irti kodin jokaisesta tilasta. Taloudellisuus korostuu paitsi Smartin huokeassa hinnoittelussa, myös asumisen aikaisten kustannusten pysyessä kurissa tilojen ollessa tehokkaassa käytössä. Esimerkiksi Smart 115 B mallin alkaen hinta Pirkanmaalle toimitettaessa on 179 830€. Hinta on erittäin kilpailukykyinen huomioiden Dekotalon laajan toimitussisällön ja asiakkaan valintaoppaan verrattain laajan vakiomalliin kuuluvan valikoiman.

Pelaa kotikonetta ja katso, istuuko Smart sinun talohaaveisiin.

Pohjakuvissa ylhäällä vasemmalla 115 A ja oikealla 115 B, alhaalla vasemmalla 126 A ja oikealla 126 B.

NELJÄ POHJARATKAISUA – MONTA MAHDOLLISUUTTA

Valmiiksi mietityt 1-kerroksisten kotien neljä erilaista pohjaratkaisua on viilattu tarkasti kuntoon. Etenkin tulokasperheen kaksi pienempää mallia, 115 A ja B, joiden huoneistoala pyörii sadassa neliössä, soveltuvat aikuiseen elämään. Modernit ratkaisut toimivat vaativassakin arjessa ja palvelevat muuttuvia elämäntilanteita.

Puurakentamisen ekologisuus korostuu entisestään, kun neliöt ovat valmiiksi mietittyjä ja tarkkaan harkittuja eikä mitään tehdä turhaan tai liikaa. Smart-perheen suuremmat mallit, 126 A ja B on tehty perheen tarpeisiin. Makuuhuoneita on jo vakiona kolme, jonka lisäksi työtila on tehtävissä makuuhuoneeksi hyvin helposti.

 

Pohjaratkaisut palvelevat perheiden muuttuvia tarpeita. Kolmesta Smart -mallista löytyvä monikäyttöinen työtila muokkautuu helposti elämän mukana tuomiin erilaisiin tilanteisiin. Esimerkiksi olohuoneeseen avautuva tila voi toimia leikkinurkan ja kirjaston yhdistelmänä tai pariovien takana työtilan ja vierashuoneen kombona. Halutessaan tila voi olla harrastehuone liikkuvalle perheelle tai vaikka tunnelmallinen pianohuone olohuoneeseen aukeavilla pariovilla. Mahdollisuuksia on yhtä monia kuin perheitäkin.  

TOINEN KAIPAA ARJEN LUKSUSTA JA RIIPPUKEINUA PERGOLAAN

Smart on muunneltava ja persoonallinen. Muuttamalla kattomuotoa sekä ulkoverhousta ja lisäämällä vapaavalintaisia katos-, terassi ja pergolaratkaisuja saadaan yksilöity ja kaunis koti. Monenlaiset tontit on myös huomioitu, sillä mallistossa on valmiita ratkaisuja riippuen siitä, mihin osaan tonttia talo sijoitetaan. Smart ei vaadi suurta tonttia, vaan toimii myös pienemmillä kaupunkitonteilla hienosti.

Muunneltavuus Smartissa mahdollistaa jokaiselle yksilölliset ratkaisut. Tarvitsetko sinä autokatoksen varastolla, terassin ja pergolan?

Kodin sydän on avara keittiön, ruokailutilan ja olohuoneen yhdistelmä, jossa kaikki viihtyvät yhdessä.

MISSÄ ELÄMÄÄ, SIELLÄ NELIÖITÄ

Malliston sydän on siellä, missä eläminen tapahtuu – suuri olohuoneen ja keittiön yhdistelmä suorastaan kutsuu viettämään yhteistä aikaa, niin kahden arjessa kuin perheen yhteisissä pyörteissä. Avara tila toimii loistavasti myös läheisten kanssa isommankin porukan juhlassa. Suuret ikkunat saavat talon tulvimaan valoa ja tuovat tilan tuntua entistä enemmän.

Tässä mallistossa on kaikki, mitä tehokkaalta kodilta halutaan. Vaatehuone, tehokas kodinhoitohuone, moderni keittiö ja suuri olohuoneen sekä keittiön yhdistelmä, joka kutsuu elämään. 126 mallin saarekekeittiö tuo mukanaan toiminnallisuutta, rajaa tilaa ja luo ryhdikkyyttä. Samalla tila pysyy avarana saarekkeen lieteen integroidun liesituulettimen ansiosta. Ei enää katosta laskeutuvia liesituulettimia varjostamassa näkökenttää. Suunnittelussa painopiste on tuotu elämän, perheen ja arjen ympärille panostamalla neliöt sinne, missä eläminen tapahtuu.

MILLÄ AIKATAULULLA SINÄ HALUAT PÄÄSTÄ UUTEEN KOTIISI?

Muuttovalmistoimitus on helppo, kustannustehokas ja nopea tie uuteen kotiin. Oli teitä sitten yksi, kaksi tai enemmän, aikaa rakennusprojektille saattaa olla rajallisesti, mutta se ei ole este toteuttaa omia kotihaaveita. Muuttovalmis talopaketti jättää tilaa elämälle, omalle ajalle sekä perheelle kodin valmistuessa lähes itsekseen. Projekti on myös verrattoman vikkelä – Dekotalon Smartkoti valmistuu noin vajaassa viidessä kuukaudessa toimituksesta! Asiakkaan tehtäväksi jää lähinnä nauttia matkasta sekä laadukkaasta ja laajasta toimitussisällöstä ja tehdä valinnat Dekotalon paljon kehuja saaneesta valikoimasta uuteen kotiinsa. Laadukkaat kiintokalusteet ja kattavat sisustusvalinnat tarjoavat jokaiselle jotakin ja varmistavat, että kulukuri säilyy läpi rakentamisen laadusta tinkimättä.

Asiakkaan valitsema kattomalli ja verhoilu vaikuttavat merkittävästi talon ulkonäköön. Pulpettikatolla saadaan aikaan tähän päivään istuva moderni ilme.

ME OLEMME TÄÄLLÄ SINUA VARTEN!

Dekotalon timanttinen myyntitiimi vastaa mielellään kaikkiin rakentamiseen liittyviin kysymyksiin, mitä vain mieleesi tulee. Asiantuntevat myyjämme löytyvät Vantaalta, Turusta, Tampereelta ja Jyväskylästä. Voit lähettää heille sähköpostia, Whatsappia, soittaa tai vaikkapa tilata talokirjan kotiisi.

Aloitetaan yhdessä matka kohti teidän talounelmia!

* Uutta Smart -mallistoa et vielä löydä talokirjastamme, joten kysythän Smartista lisää alueesi myyjältä.