Talousassistentti

Oulunsalo

Deko-Talo Oy on voimakkaasti kasvava yritys, joka valmistaa laadukkaita yksilöllisiä muuttovalmiita omakotitaloja asiakkaille ympäri Suomea. Tule mukaan toteuttamaan asiakkaidemme unelmia! Tarvitsemme organisaatioomme lisää ammattilaisia ja haemme

TALOUSASSISTENTTIA

monipuolisiin ja mielenkiintoisiin taloushallinnon työtehtäviin osaksi kasvavan yrityksen taloushallinto-organisaatiota.
Työtehtäviisi kuuluvat myynti- ja ostoreskontran tehtävät, sekä hallinnon ja palkka- ja henkilöstöhallinnon avustavat tehtävät. Lisäksi osallistut kuukusiraportointiin sekä avustat kuukausikatkoissa ja budjetointi- ja ennusteprosesseissa. Sinulle kuuluvat myös sisäisen laskennan kehittämisen tehtävät ja liiketoiminnan tukeminen erilaisilla analyyseilla ja kustannusjälkilaskennalla.

Odotamme sinulta oma-aloitteisuutta ja vastuullista työotetta, kykyä oppia ja omaksua uusia asioita, huolellisuutta, tarkkuutta, systemaattisuutta ja tahtoa kasvaa ammattilaisena.

Edellytämme tehtävään soveltuvaa taloushallinnon koulutusta (esim. tradenomi), sujuvaa Microsoft Office-ohjelmien käyttöä, palvelualttiutta sekä hyviä vuorovaikutustaitoja ja huolellista sekä analyyttista otetta.

Työssä onnistuminen edellyttää halua ymmärtää lukujen yhteyttä liiketoimintaan sekä kiinnostusta liiketoiminnan syy-seuraussuhteisiin. Kiinnostus rakentamisen toimialaa kohtaan ja aiempi työkokemus taloushallinnon työtehtävistä on eduksi.

Tarjoamme välittömän työyhteisön, hyvän perehdytyksen ja lähiesimiehen jatkuvan tuen. Talousassistenttina saat itsenäisen työtehtävän voimakkaasti kasvavassa yrityksessä ja loistavan ammatillisen kehittymismahdollisuuden.

Kanssamme pääset rakentamaan laadukkaita koteja, joista olemme ylpeitä. Asiakastyytyväisyys on meille erityisen tärkeää ja olet omalta osaltasi vastaamassa myös siitä. Meillä on osaavat yhteistyökumppanit ja tekemisen meininki, josta emme tingi. Tämä tarkoittaa, että jokainen työntekijä on meillä tärkeä henkilö ja omalta osaltaan mukana rakentamassa hyvää yhteishenkeä.

Dekotalolla pääset mukaan vireään ja kasvavaan organisaatioon ja mukavaan työyhteisöön!

Tehtävän sijaintipaikka on Oulunsalossa.

Lisätietoja antaa talous- ja hallintojohtaja Jussi Majamaa, p. 040 711 2148, jussi.majamaa@dekotalo.fi
Yhteydenotot ke-pe 20.–22.7. klo 12–14 ja ke-pe 3.–5.8. klo 12–14

HAE PAIKKAA 7.8.2021 mennessä.

Lähetä hakemuksesi ja CV osoitteeseen rekry@dekotalo.fi ja merkitse sähköpostin aihekenttään ”talousassistentti”.
Mainitsethan hakemuksessa myös palkkatoiveesi. Tehtävä alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä.

 

talousassistentti

Deko-Talo Oy on kotimainen yritys, joka valmistaa laadukkaita pientaloja ympäri Suomea. Päätuotteemme ovat muuttovalmiit omakotitalot, jotka on suunniteltu yksilöllisesti asiakkaan ja tontin ehdoilla. Olemme kokenut ja turvallinen kumppani, joka on lyhyessä ajassa kasvanut Suomen merkittävimpien valtakunnallisten valmistalotoimittajien kaartiin. Toimintamme kasvaessa ja kehittyessä haemme jatkuvasti uusia osaajia joukkoomme – tule mukaan toteuttamaan asiakkaidemme unelmia!

Tiedot

Toimialue: Oulunsalo

Työaika: Koko-aikainen

Työn kesto: Jatkuva

Työ alkaa: Sopimuksen mukaan

Osoite: Kauppiaantie 30, 90460 Oulunsalo

Lisätietoja antaa

Lähetä hakemus

Sähköpostiin: rekry@dekotalo.fi

Viimeistään: 07.08.2022