Yrittäjä talomyyjä

Varsinais-Suomi, Pirkanmaa tai Uusimaa

Deko-Talo Oy on voimakkaasti kasvava yritys, joka valmistaa laadukkaita yksilöllisiä muuttovalmiita omakotitaloja asiakkaille ympäri Suomea. Tule mukaan toteuttamaan asiakkaidemme unelmia!
Tarvitsemme organisaatioomme lisää ammattilaisia ja haemme joukkoomme lisää

YRITTÄJÄNÄ TOIMIVIA TALOMYYJIÄ
Varsinais-Suomeen, Pirkanmaalle ja Uudellemaalle

Inspiroidutko asiakkaista, onko ihmisten kohtaaminen intohimosi. Hoidatko työsi tarkasti, toimitko systemaattisesti ja toteutatko asiat taidolla sekä tunteella. Haluaisitko olla mukana ihmisten suurimpien hankintojen sekä unelmien toteuttamisessa.

Dekotalon myyntitiimi on nuorekas, idearikas, palvelualtis ja ammattitaitoinen. Osana tätä tiimiä tulee sinun olla joukkuepelaaja, joka kykenee myös yksilösuorituksiin ja itsenäiseen työskentelyyn. Odotamme, että sinulla on hallussa perus tietojenkäsittelytaidot, omaksut uudet ohjelmistot ketterästi ja olet valmis oppimaan uutta. Olet omalta osaltasi mukana rakentamassa hyvää yhteishenkeä ja takaamassa asiakaspalvelun laadukkuuden. Asiakastyytyväisyys on meille Dekotalolla erityisen tärkeää.

Kokemus rakennusalalta on ehdottomasti plussaa, mutta ei välttämätöntä talomyyjän tehtävissä. Jos kuitenkin historiastasi löytyy osaamista rakentamisen, sisustus-, keittiösuunnittelun tai muun alaan liittyvän työn parista, on perustukset osaavalle talomyynnille jo valettu.
Aiempaa kokemusta tärkeämpää meille Dekotalolla on kuitenkin asenne elämään ja työntekoon! Me etsimme tehtävään sopivaa potentiaalista persoonaa, josta teemme talomyynnin osaavan ammattilaisen. Oletko se sinä?

Me Dekotalolla tarjoamme sinulle mahtavat työkaverit, energisen porukan tuen sekä vakavaraisen talon toimia. Meillä on osaavat yhteistyökumppanit ja tekemisen meininki, josta emme tingi. Kanssamme pääset kehittämään omaa osaamistasi ja rakentamaan laadukkaita koteja, joista olemme ylpeitä.

Etsimme Dekotalolle yrittäjinä toimivia talomyyjiä. 
Toimipisteesi sijaitsee Vantaalla, Tampereella tai Turussa.

Meillä on alan parhaat provikat ja vuosibonukset sekä motivoiva starttibonus! Ota yhteyttä, kerro itsestäsi ja kysy lisää! 

 

Lisätietoja työtehtävästä antaa myyntijohtaja Mika Issakainen, p. 044 057 5357 tai mika.issakainen@dekotalo.fi.

Jos mielenkiintosi heräsi ja tunnistit itsesi,
hae paikkaa mahdollisimman pian!
Täytämme paikat sopivien henkilöiden löydyttyä, joten ethän aikaile hakemuksesi kanssa.

Lähetä hakemuksesi ja CV osoitteeseen rekry@dekotalo.fi ja merkitse sähköpostin aihekenttään ”Talomyyjä”.
Arvostamme rohkeutta, joten otamme ilolla vastaan myös videohakemukset.

Dekotalon talomyyjät porukkakuvassa

Deko-Talo Oy on kotimainen yritys, joka valmistaa laadukkaita pientaloja ympäri Suomea. Päätuotteemme ovat muuttovalmiit omakotitalot, jotka on suunniteltu yksilöllisesti asiakkaan ja tontin ehdoilla. Olemme kokenut ja turvallinen kumppani, joka on lyhyessä ajassa kasvanut Suomen merkittävimpien valtakunnallisten valmistalotoimittajien kaartiin. Toimintamme kasvaessa ja kehittyessä haemme jatkuvasti uusia osaajia joukkoomme – tule mukaan toteuttamaan asiakkaidemme unelmia!

Tiedot

Toimialue: Varsinais-Suomi, Pirkanmaa tai Uusimaa

Työaika: Koko-aikainen

Työn kesto: Jatkuva

Työ alkaa: Sopimuksen mukaan

Osoite: Petinkontie 4, Vantaa

Lisätietoja antaa

Lähetä hakemus

Sähköpostiin: rekry@dekotalo.fi

Viimeistään: 27.08.2023