Asiakastarinat

Unelmien koti syntyi helposti!

Taru Kallio ja Jan Nyholm sekä perheen 5-vuotias Sofia tytär asuvat Porvoossa viihtyisää uutta kotiaan. Puolitoistakerroksisen talon perusmalli on Deko 199 klassinen, josta perhe sai muutamin muutoksin oikean unelmakodin!

Haaveena omakotitalo

 

Omakotiasuminen oli pitkään haaveena erityisesti Janilla, joka on viettänyt lapsuutensa omakotitalossa. Koko perheen yhteiseksi unelmaksi se tuli neljä vuotta sitten ja vajaa vuosi sitten haave muuttui todeksi.

– Asuminen omakotitalossa on toki vähän työläämpää kuin ennen rivitalossa. On kuin olisi toinen lapsi tullut – tämä on yhtä rakas ja tähän haluaa laittaa parastaan, Taru nauraa tyytyväisenä.

Dekotalo oli perheelle helppo valinta. Tuttavat olivat rakennuttaneet Dekotalon ja he antoivat niin paljon positiivista palautetta, että Jan ja Tarukin innostuivat.

– Deko 199 klassinen oli tontille juuri sopiva ja taloa pystyi räätälöimään mieleiseksi. Talopaketin toimitussisältö oli selkeämpi ja kattavampi kuin monella muulla talotehtaalla, he perustelevat.

Helppo ja mukava tapa rakentaa

 

Muuttovalmiiksi tehty talo oli helppo ja mukava rakentamistapa perheelle, jolla ei ole kokemusta eikä aikaakaan ryhtyä itse rakentamispuuhaan. Yhteistyö Dekotalon myyjän kanssa sujui hyvin ja kaikki tapahtui sovitulla tavalla.

Perhe kävi kurkkaamassa edistymistä työmaalla joka toinen päivä. Upein fiilis oli sinä päivänä, jolloin Dekorekka toi tontille talopaketin. – Vau, mikä tunne, Taru ja Jan muistelevat vieläkin.

Deko 199 klassisen tilaratkaisut olivat pitkälti juuri sellaisia kun perhe halusikin. Alakertaan ei tehty muita muutoksia kuin lisättiin keittiöön kaappien määrää ja saareke. Yläkertaan perhe halusi lisätä aulatilan ja suihkun, siirtää vessaa ja vaatehuonetta sekä poistaa yhden väliseinän.

Lopputuloksena perheen Sofia-tyttären huone saatiin yhtä suureksi kuin vanhempien reilun kokoinen makuuhuone.

Taru ja Jan halusivat kodistaan modernin, selkeän ja tyylikkään. Laajasta Deko-sisustusvalikoimasta löytyivät helposti mieluisat, laadukkaat materiaalit.

Perhe on asunut uudessa kodissaan nyt yhdeksän kuukautta. Taru ja Jan ovat enemmän kuin tyytyväisiä ja valmiita suosittelemaan muuttovalmista Dekotaloa muillekin rakentajille. – Rohkeasti vaan eteenpäin! Ei tarvitse itse tietää kaikkea, ja aina voi kysyä Dekotalon ammattilaisilta neuvoja ja vinkkejä – se kannattaa!