Asiakastarinat

Toiveiden koti löytyi valmiina

Rio-pojan syntymä puolitoista vuotta sitten muutti Heidi ja Mikko Lehtisen ajatukset asumisesta. Rivitaloon tottuneet Lehtiset päättivät hankkia lapsiperheelle sopivan omakotitalon. Vuoden etsimisen jälkeen unelmien koti löytyi lähes valmiina Jyväskylän asuntomessualueelta.

Lehtisillä oli taloprojektissaan alun perin parikin vaihtoehtoa.

– Etsimme tonttia, johon olisimme rakennuttaneet omakotitalon. Toinen vaihtoehto oli etsiä uusi tai uudehko valmis talo. Vuoden verran katselimme, mutta mieleistä ei tuntunut löytyvän millään, Mikko kertoo.
Yllättäen eteen tuli kuitenkin harvinainen mahdollisuus saada oma koti uudelta messualueelta. Asiat ratkesivat lopulta oikein mukavasti.
– Kaikki lähti sijainnista. Havaitsimme, että messualue Jyväskylän Äijälänrannassa on todella hyvällä paikalla ja vieläpä aivan lähellä keskustaa. Alue valmistuu nopeasti ja kerralla valmiiksi. Messualueella oli juuri meille sopiva Deko 149 -talo, joka oli myös kooltaan ja sisustusratkaisuiltaan meidän perheen maun mukainen.
– Saimme muuttovalmiin laatukodin huippupaikalta – ja vielä passeliin hintaan! Eikä ollut rakennusaikaista stressiä, Mikko Lehtinen hymyilee.

Lehtiset muuttavat täysin valmiiseen DEKO 149 -taloonsa asuntomessujen jälkeen.

Perhe odottaa jo malttamattomana muuttoa kaksikerroksiseen, persoonalliseen ja pohjaratkaisultaan toimivaan, moderniin kotiinsa.
Heidi ja Mikko Lehtinen eivät ehtineet tehdä taloon mitään suurempia muutoksia, mutta eipä niihin olisi ollut tarvettakaan.
– Talo oli pitkälti juuri sellainen kuin olisimme itsekin tehneet! Mukava, kun alakerran oleskelutiloista löytyy korkeaa tilaa ja suuria, näyttäviä ikkunoita.
– Yläkertaan sijoittuvat makuuhuoneet: vanhempien iso makuuhuone, pienempi lastenhuone sekä varaus kolmannelle makuuhuoneelle, jonka käytön katsomme messujen jälkeen, Mikko selvittää.
Myös talon sisustusratkaisut osuivat hyvin yhteen perheen mieltymysten kanssa. Kodin valko-harmaa värimaailma tuntui heti omalta, samoin taloon valitut parketit ja laatat, sekä erityisesti takka. Myös tyylikäs Domus-keittiö miellytti Mikkoa ja Heidiä.

Kokemuksensa perusteella Lehtiset ovat varsin tyytyväisiä tulevaan kotiinsa ja Dekotalon palveluun.

– Emme varmaan olisi ostaneetkaan taloa, jos sisustus ei olisi miellyttänyt. Hienoa, että ammattisuunnittelija on ollut alusta asti mukana suunnittelemassa Dekotalon sisustusta. Hän on osannut luoda tyylikkään ja sopusointuisen kokonaisuuden, joka sopi myös meidän makuumme täydellisesti!
– Lopputulos tuskin olisi ollut yhtään parempi, vaikka olisimme siihen itse kerenneet vaikuttaa! Heidi toteaa tyytyväisenä.
– Kaikki on sujunut vaivattomasti ja stressittömästi. Kyllä muuttovalmis Dekotalo on kätevä ratkaisu nykypäivän työssäkäyvälle perheelle, sitä on helppo suositella! Vaikka kerkesimme mukaan vasta ”loppumetreillä”, niin on ollut mukava nähdä miten hyvin kaikki pelaavat yhteen! Mikko ja Heidi summaavat kokemuksiaan.