Korkoturva-kampanja

Dekotalon Korkoturva-kampanja. Vuosikorko jopa vain 0,99%!

KAMPANJA ON PÄÄTTYNYT

Kampanja on päättynyt

Ei hätää! Ota meihin yhteyttä ja keskustellaan lisää Sinulle sopivasta kodista.

Ota yhteyttä

Dekotalo on taloudellisesti varma talotoimittaja

Velaton yhtiö

Dekotalo on varma kumppani rakennushankkeeseesi. Meillä ei ole lainkaan ulkopuolista velkaa, toisin kuin valtaosalla talotoimittajista. Dekotalon omavaraisuusaste on ollut toimialan parhaimmistoa jo useiden vuosien ajan ja ennakkotiedot vuoden 2023 osalta kertovat, että Dekotalon omavaraisuusaste on edelleen vahvistunut ja ylittänyt 70 %:n tason.

Tutkitusti vahva talous

Dekotalo on jo vuosien ajan saavuttanut menestystä useiden  yritysten vakavaraisuutta analysoivien tahojen selvityksissä. Suomen Asiakastieto on myöntänyt Dekotalolle Suomen Vahvimmat Platina-sertifikaatin, johon yltää ainoastaan 3 % kaikista suomalaisista yrityksistä. Dekotalo kuuluu myös mm. Kauppalehden Menestyjiin ja luottoluokitusyhtiö Dun & Bradstreet on jo pitkään arvioinut Dekotalon parhaisiin luottoluokkiin AAA ja AA.

Vakavarainen kumppani

Meillä on talous ja maksuvalmius erinomaisessa kunnossa, eikä meillä siksi ole tarvetta periä asiakkailtamme ennakkomaksuja, kuten monet muut talotoimittajat tekevät. Meillä maksat talotoimituksen projektin etenemisen mukaisissa maksuerissä, jotka laskutamme aina vasta sopimuksen mukaisen toimitusvaiheen jälkeen. Uskallammekin sanoa, että Dekotalon maksuerät ovat asiakkaan kannalta turvallisimmat ja reiluimmat.

Uusi mallistoesite nyt saatavilla

Dekotalon talokirja, Mallistot esite ja Smart esite, kansikuvat

Lataa uusi Mallistot-esite ja tutustu kysyttyihin uutuusmallistoihin sekä takuuvarmoihin suosikkeihin.