Valkeakosken talonäyttely

ETSIMME KAHTA PERHETTÄ 2024 RAKENTUVALLE TALONÄYTTELY ALUEELLE

Edullista ja ekologista asumista –

Oma tontti ja uusi koti Valkeakoskelta!

Heinä-elokuun taitteessa 24.7.-4.8.2024 pidettävässä asumisen messutapahtumassa, Talonäyttelyssä, esitellään Juusonniityn alueelle rakennettuja koteja, jotka toteuttavat edullisen, ekologisen ja toiminnallisen asumisen ideaa.

Näyttelyalue on aivan järven ja luonnon tuntumassa, sillä alueen takana kimmeltelee Lotilanjärvi, jota kiertää kauniit ulkoilureitit. Toisaalta alueen vieressä olevalta Nysse-pysäkiltä on helppoa hypätä bussiin. Tampereen keskustaan pääsee 30 minuutissa ja Hämeenlinnaan 35 minuutissa. Valkeakosken keskusta on vain 3 kilometrin päässä, minne pääsee helposti myös kevyen liikenteen väyliä pitkin. Alueen läheisyydessä on kaikki koulutusasteet päiväkodista ammattikorkeakouluun. Juusonniityn alueella mahdollistetaan edullinen omakotitaloasuminen edullisten tonttihintojen ansiosta.

Dekotalo mukana talonäyttelyssä –

Uusi koti + tontti jopa 250 000€ :lla

Smart 90 visualisointikuva, Valkoinen puutalo, jossa näkyy sisäänkäynti.

Etsimme kahta perhettä asuntonäyttelyalueelle –

Meillä on sinulle tontti ja rakennamme kotisi!

Valkeakosken talonäyttelyalueen suurta kiinnostusta aiheuttanut tonttihaku on päättynyt. Dekotalolla on varattuna alueelta kaksi tonttia ja etsimmekin kahta rakentajaperhettä mukaan elämänsä parhaaseen päätökseen! 

Toteutamme kohteet kustannustehokkailla talomalleilla, jotka rakentuvat asiakasperheiden näköisiksi kodeiksi yksilöllisillä valinnoilla.

Laita meille yhteystietosi ja kerro myös, millaisia ajatuksia tai kysymyksiä hakumme nostaa mieleen.

Jättämällä yhteystietosi myyntijohtaja Mika Issakaiselle sivulla olevan lomakkeen kautta, varmistat lisätiedot hankkeesta heti ensimmäisten joukossa. 

KYSY LISÄÄ 

Mika Issakainen
p. 044 057 5357
mika.issakainen@dekotalo.fi

Tai jätä yhteydenottopyyntö oheiselle lomakkeella.

 

Juusonniityn kartta Valkeakoskella