Rakennusmessut, Jyväskylä

Rakennusmessut, Jyväskylä

Dekotalo on mukana Rakennusmessuilla Jyväskylän Paviljongissa 17.-19.3.2023. Tule tapaamaan meitä osastolle B-302 ja keskustelemaan Dekotalon tarjonnasta. Nouda samalla Dekotalon talokirja ja osallistu arvontaan!
Asta Rakentaja -messut, Tampere

Asta Rakentaja -messut, Tampere

Dekotalo on mukana Asta Rakentaja -messuilla Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa 3.-5.2.2023. Tule tapaamaan meitä osastolle A 220 ja keskustelemaan Dekotalon tarjonnasta. Nouda samalla Dekotalon talokirja ja osallistu arvontaan!
OMAKOTI-messut, Vantaa

OMAKOTI-messut, Vantaa

Dekotalo on mukana 28.-30.10. järjestettävillä OMAKOTI-messuilla Myyrmäki-hallissa Vantaalla. Meidän omat asiantuntijat löydät osastolta 11.13 (HUOM! messupaikka muuttunut) jossa vastaamme mielellämme kysymyksiin tämän päivän polttavista rakentamisen aiheista. ...
Rakenna & Remontoi -messut, Vantaa

Rakenna & Remontoi -messut, Vantaa

Dekotalo on mukana Rakenna & Remontoi -messuilla Myyrmäki-hallissa Vantaalla 27.-29.1.2023. Tule tapaamaan meitä osastolle 20 B ja keskustelemaan Dekotalon tarjonnasta. Nouda samalla Dekotalon talokirja ja osallistu arvontaan!
Rakenna & Sisusta-messut, Turku

Rakenna & Sisusta-messut, Turku

Dekotalo on mukana Rakenna & Sisusta -messuilla Turun Messukeskuksessa 10.-12.2.2023. Tule tapaamaan meitä ja keskustelemaan Dekotalon tarjonnasta. Nouda samalla Dekotalon talokirja ja osallistu arvontaan! Osastopaikka ilmoitetaan myöhemmin.