Deko 93 Moderni

Deko 93 on pienemmän perheen tunnelmallinen koti, johon on saatu huolellisella suunnittelulla tilan tuntua.

Tunnelmallinen tilaihme

Mallin suunnittelussa on päädytty selkeän mallisiin huoneisiin, jotka ovat helposti kalustettavissa. Avara tupakeittiö on kodin sydän, jossa perunakattilan kiehuessa voi seurustella samalla perheen tai vieraiden kanssa. Ruokalevolle voi käydä olohuoneeseen tai makuuhuoneen rauhaan, jotka on sijoitettu talon toiseen päähän.

Huoneistoala: 80m²

Kerrosala: 93m²

Makuuhuoneita: 2 kpl

Kerrokset: 1 krs

Kaikille arkielämän perusasioille on varattu omat tilansa. Kodinhoito- ja peseytymistilat ovat luontevasti keskellä taloa, tilavien makuuhuoneiden läheisyydessä. Talon toinen uloskäynti on kätevästi kodinhoitohuoneesta takapihalle. Sateisella kelillä lasten tai lemmikkien tuoma rapa ei kulkeudu asuintiloihin, kun pesutiloihin pääsee kulkemaan takapihalta kodinhoitohuoneen kautta. Myös saunasta pääsee ulos vilvoittelemaan kodinhoitohuoneen kautta.

Deko 93 moderni talomallin ulkoasu on tyyliltään selkeä ja moderni. Yksinkertainen ja tyylikäs muotokieli ja isot ikkunat sopivat hyvin kaupunkimaisemaan. Kokonsa puolesta talo istuu myös hyvin pienille kaupunkitonteille. Toimiva pohjaratkaisu takaa edullisen asumisen laadusta tinkimättä.

Kiinnostuitko Deko 93 -talomallista? Kysy lisää talomallista tai miten siitä voidaan muokata teille sopiva koti. Ota yhteyttä oheisella lomakkeella.

Deko 93 Moderni

Talomallin Deko 93 muut tyylisuunnat

Asiakasversioita

Tästä mallista ei ole vielä esimerkkejä asiakasversioista.

Muokkaa talo mieleiseksesi

Voit valita taloon yhden valmiista tyylisuunnistamme tai yhdistellä eri tyylisuuntia. Ulkoverhouksella, kattomuodolla ja terasseilla saat lisättyä taloosi yksilöllistä ilmeikkyyttä.

harjakatto

Harjakatto
Hillitty ja ajaton

murrettu harjakatto

Murrettu harjakatto
Ilmeikäs vaihtoehto

epasymmetrinen harjakatto

Epäsymmetrinen harjakatto
Modernia tyylikkyyttä

pulpettikatto

Pulpettikatto
City-ympäristöön täydellinen

Kysy lisää