Deko 93 Klassinen

Deko 93 on pienemmän perheen tunnelmallinen koti, johon on saatu huolellisella suunnittelulla tilan tuntua.

Ajatonta tyyliä

Deko 93 on ajaton koti pienemmälle perheelle tai pariskunnalle. Huolellisella suunnittelulla neliöt on hyödynnetty tehokkaasti ja taloon on saatu tilan tuntua. Mallin pohjaratkaisu on selkeä ja tilat ovat helposti kalustettavissa. Kaikille arkielämän perusasioille on varattu oma tilansa. Kodinhoitohuone- ja peseytymistilat ovat luontevasti keskellä taloa, tilavien makuuhuoneiden läheisyydessä. Toisella puolen taloa on avara tupakeittiö, joka on kodin sydän. Ruoanlaiton lomassa voi helposti seurustella perheen tai vieraiden kanssa. Jos kaipaa oma tilaa, voi mennä makuuhuoneeseen, jotka ovat omassa rauhassa toisella puolen taloa.

Huoneistoala: 80m²

Kerrosala: 93m²

Makuuhuoneita: 2 kpl

Kerrokset: 1 krs

Talon pääsisäänkäynnin yhteydessä on tekninen tila, jota voi hyödyntää pienenä varastona. Talon toinen sisäänkäynti on takapihalta kodinhoitohuoneeseen, joka lisää arjen toimivuutta. Esimerkiksi pyykit saa näppärästi vietyä ulos kuivumaan tai saunasta pääsee helposti ulos vilvoittelemaan kodinhoitohuoneen kautta. Sateisella kelillä lasten tai lemmikkien tuoma lika ei kulkeudu asuintiloihin, kun pesutiloihin pääsee kulkemaan kodinhoitohuoneen kautta.

Deko 93 klassinen talomallin ulkoasu on ajaton. Tyylikäs muotokieli henkii modernia kaupunkitunnelmaa, mutta sointuu myös hyvin suomalaiseen maalaismaisemaan. Malli istuu hyvin pienille kaupunkitonteille. Toimiva pohjaratkaisu takaa edullisen asumisen laadusta tinkimättä.

Kiinnostuitko Deko 93 -talomallista? Kysy lisää talomallista tai miten siitä voidaan muokata teille sopiva koti. Ota yhteyttä oheisella lomakkeella.

Deko 93 Klassinen

Talomallin Deko 93 muut tyylisuunnat

Asiakasversioita

Tästä mallista ei ole vielä esimerkkejä asiakasversioista.

Muokkaa talo mieleiseksesi

Voit valita taloon yhden valmiista tyylisuunnistamme tai yhdistellä eri tyylisuuntia. Ulkoverhouksella, kattomuodolla ja terasseilla saat lisättyä taloosi yksilöllistä ilmeikkyyttä.

harjakatto

Harjakatto
Hillitty ja ajaton

murrettu harjakatto

Murrettu harjakatto
Ilmeikäs vaihtoehto

epasymmetrinen harjakatto

Epäsymmetrinen harjakatto
Modernia tyylikkyyttä

pulpettikatto

Pulpettikatto
City-ympäristöön täydellinen

Kysy lisää