Deko 181 Moderni

Deko 181 on moderni koti, jonka kaikki tilat on huolella suunniteltu ja perheen yhteisiin tiloihin on panostettu.

Selkeä ja käytännöllinen

Deko 181 on moderni koti, jonka kaikki tilat on huolella suunniteltu ja perheen yhteisiin tiloihin on panostettu. Viiden makuuhuoneen myötä tämä koti sopii isommallekin perheelle!

Huoneistoala: 156m²

Kerrosala: 181m²

Makuuhuoneita: 5 kpl

Kerrokset: 2 krs

Katettu kuisti suojaa sisäänkäyntiä ja sisääntultaessa eteisestä aukeaa aulatila. Aulan toisella puolella on tilava kodinhoitohuone, jossa on paljon säilytystilaa. Kodinhoitohuoneen kautta kuljetaan myös saunatiloihin. Tilava keittiö-olohuone aukeaa heti aulasta. L-mallisessa keittiössä on paljon laskutilaa ja ruoanlaitto sujuvaa myös isommallakin porukalla. Tilaan mahtuu myös iso ruokapöytä. Nykytrendien mukaisesti olohuone yhdistyy keittiön kanssa samaan tilaan, jolloin seurusteluhetket perheen kesken arkiaskareiden lomassa on luontevaa. Alakerran omaan rauhaan sijoitettu makuuhuone toimii tarvittaessa työhuoneena tai lasten leikkihuoneena.

Pohjaratkaisu mahdollistaa suoran porrasmalli, joka on tyylikäs ja turvallinen kulkea. Yläkerrasta rauhaan on sijoitettu kodin neljä muuta makuuhuonetta sekä vessa ja vaatehuonetta. Päämakuuhuoneen yhteydessä on myös trendikäs ja paljon toivottu walk-in vaatehuone!

Deko 181 talomallin pohjaratkaisu on huolella suunniteltu ja toimiva erilaisille perheille. Julkisivu on konstailematon, mutta helposti muokattavissa omien mieltymysten ja kaavavaatimusten mukaan. Esimerkiksi suosittu pystyulkoverhous tai pulpettikatto antavat uuden säväyksen julkisivuun!

Kiinnostuitko Deko 181 talomallista? Jätä yhteydenottopyyntö oheiselle lomakkeella ja aloitetaan teidän kodin suunnittelu.

Deko 181 Moderni

Asiakasversioita

Tästä mallista ei ole vielä esimerkkejä asiakasversioista.

Muokkaa talo mieleiseksesi

Voit valita taloon yhden valmiista tyylisuunnistamme tai yhdistellä eri tyylisuuntia. Ulkoverhouksella, kattomuodolla ja terasseilla saat lisättyä taloosi yksilöllistä ilmeikkyyttä.

harjakatto

Harjakatto
Hillitty ja ajaton

murrettu harjakatto

Murrettu harjakatto
Ilmeikäs vaihtoehto

epasymmetrinen harjakatto

Epäsymmetrinen harjakatto
Modernia tyylikkyyttä

pulpettikatto

Pulpettikatto
City-ympäristöön täydellinen

Kysy lisää