Deko 175 Moderni

Deko 175 on avara ja valoisa koti, jonka tilat on huolella suunniteltu ja perheen yhteisiin tiloihin on panostettu.

Deko uutuusmalli
True

Moderni koti avaralla pohjaratkaisulla

Deko 175 talomallin suunnittelun lähtökohtana on ollu tehokas tilankäyttö ja samalla avarat ja valoisat sisätilat. Raikas, valossa kylpevä pohjaratkaisu on upea ja toimiva kokonaisuus arjessa perhekoon ja tarpeidenkin vaihdellessa.

Huoneistoala: 145m²

Kerrosala: 175m²

Makuuhuoneita: 4 kpl

Kerrokset: 2 krs

Näyttävä sisäänvedetty kuisti toivottaa vieraat ja perheenjäsenet tervetulleeksi. Sisääntultaessa eteisestä avautuu näkymä olohuoneeseen ja osittain myös keittiöön. Isot ikkunat avartavat oleskelutiloja ja luonnonvalo tulvii sisään. Kodin sydän on korkea olohuone, johon kodin muut tilat liittyvät ja avautuvat. L-mallinen saarekkeellinen keittiö on osittain eri tilaa olohuoneesta, mutta keskusteluyhteys säilyy kokkailun lomassa olohuoneessa olevien kanssa. Keittiötä valaisee isot ikkunat kahdesta suunnasta ja tila jatkuu luontevasti tarvittaessa terassin puolelle.

Yhteisten oleskelutilojen lisäksi alakerrasta löytyy eteisen vierestä kompakti kodinhoitohuone, saunatilat sekä wc. Myös yksi makuuhuone on sijoitettu alakertaan ja se toimii hyvin esimerkiksi työ- tai vierashuoneena.

Jos kodin alakerta on suunniteltu perheen yhteisiin hetkiin, tarjoaa yläkerta omaa tilaa rauhoittumiseen ja lepoon. Yläkerrassa on kolme tilavaa makuuhuonetta, joista kahden isomman yhteydessä on tilavat vaatehuoneet. Toisesta kerroksesta löytyy myös kodin toinen kylpyhuone, joka helpottaa perheen arkea. Päämakuuhuoneen yhteydessä on myös käynti parvekkeelle.

Deko 175 on ajaton ja moderni koti, jonka pohjaratkaisu on huolella suunniteltu ja toimiva erilaisille perheille. Julkisivu on konstailematon, mutta helposti muokattavissa omien mieltymysten ja kaavamääräysten mukaan. Esimerkiksi suosittu pystyulkoverhous antaa latomaista ilmettä talolle, kuten Tuusulan Asuntomessukohteemme Dekotalo Ruudissa, joka on muunnelma tästä talomallista!

Olisko Deko 175 sinun perheen unelmien koti? Kerromme mielellämme lisää tästä talomallista ja miten siitä voidaan muokata teille sopiva koti. Ota yhteyttä oheisella lomakkeella.

Deko 175 Moderni

Asiakasversioita

Tästä mallista ei ole vielä esimerkkejä asiakasversioista.

Muokkaa talo mieleiseksesi

Voit valita taloon yhden valmiista tyylisuunnistamme tai yhdistellä eri tyylisuuntia. Ulkoverhouksella, kattomuodolla ja terasseilla saat lisättyä taloosi yksilöllistä ilmeikkyyttä.

harjakatto

Harjakatto
Hillitty ja ajaton

murrettu harjakatto

Murrettu harjakatto
Ilmeikäs vaihtoehto

epasymmetrinen harjakatto

Epäsymmetrinen harjakatto
Modernia tyylikkyyttä

pulpettikatto

Pulpettikatto
City-ympäristöön täydellinen

Kysy lisää