Deko 152 Moderni

Deko 152 on pikkujättiläinen, joka on toimiva koti isommallekin perheelle tehokkailla neliöillä.

Moderni pikkujättiläinen

Deko 152 on käytännöllinen tilaihme. Tämän kompaktin kodin neliöt kätkevät sisäänsä kaikki kodin tarpeelliset toiminnallisuudet ja tilat ilman ahtaudentunnetta. Neljän makuuhuoneen myötä tämä on toimiva koti myös isommallekin perheelle!

Huoneistoala: 129m²

Kerrosala: 152m²

Makuuhuoneita: 4 kpl

Kerrokset: 2 krs

Kodin sisäänkäyntiä suojaa katettu kuisti. Eteisen vieressä on tekninen tila, jossa voi tarvittaessa säilyttää urheiluvälineitä. Eteisaulasta avautuu yhtenäinen keittiö-olohuone, johon isot ikkunat tuovat valoa ja avaruutta. L-mallisessa keittiössä on hyvin työ- ja laskutilaa ja kokkailun lomassa voi helposti seurata perheen touhuja olohuoneen puolella. Yksi kodin makuuhuoneista on alakerrassa omassa rauhassa. Lasten ollessa pieniä, voi huone toimia lasten leikkihuoneena, jolloin leluja ei tarvitse kuljetella kerroksien välillä.

Yläkerrasta löytyy loput kolme makuuhuonetta. Tilava vaatehuone vanhempien makuuhuoneen yhteydessä on arjen luksusta. Yläkerrassa on myös kodin toinen wc, kodinhoitohuone sekä peseytymistilat. Saunan ollessa talon toisessa kerroksessa, voi löylyjen lomassa ihailla myös maisemia!

Deko 152 on moderni talomalli, joka sopii hyvin kaupunkitonteille. Talon ilmettä voi myös muuttaa kattomuotoa tai julkisivun tyylisuuntaa vaihtamalla. Kiinnostuitko Deko 152 -talomallista? Ota yhteyttä ja kysy lisää tästä mallista.

Deko 152 Moderni

Asiakasversioita

Tästä mallista ei ole vielä esimerkkejä asiakasversioista.

Muokkaa talo mieleiseksesi

Voit valita taloon yhden valmiista tyylisuunnistamme tai yhdistellä eri tyylisuuntia. Ulkoverhouksella, kattomuodolla ja terasseilla saat lisättyä taloosi yksilöllistä ilmeikkyyttä.

harjakatto

Harjakatto
Hillitty ja ajaton

murrettu harjakatto

Murrettu harjakatto
Ilmeikäs vaihtoehto

epasymmetrinen harjakatto

Epäsymmetrinen harjakatto
Modernia tyylikkyyttä

pulpettikatto

Pulpettikatto
City-ympäristöön täydellinen

Kysy lisää