Deko 125 Klassinen

Deko 125 on käytännöllinen ja toimiva koti. Päätysisäänkäynnin ansiosta tämä tilaihme sopii hyvin pienellekin tontille!

Toimiva kaupunkikoti

Deko 125 on yksi Dekotalon suosikkimalleista, eikä turhaan! Tämä kaksikerroksinen tilaihme soveltuu hyvin tämän päivän tiiviille ja kapeille kaupunkitonteille. Huolellisella suunnittelulla 104 m²:n kotiin on saatu sisällytettyä kolme makuuhuonetta ja kaikki tämän päivän omakotitalon toivotut toiminnallisuudet.

Huoneistoala: 104m²

Kerrosala: 125m²

Makuuhuoneita: 3 kpl

Kerrokset: 2 krs

Alakerrassa on avara ja valoisa olokeittiö. Isot ikkunat kehystävät tauluja maisemasta ja luonnonvalosta päästään nauttimaan kahdesta suunnasta. L-mallisessa keittiössä on hyvin työ- ja laskutilaa, jossa kokkaat näppärästi niin arjen nopeat eväät kuin illallisen isommalle porukalle. Yhtenäisessä keittiö-olohuone -tilassa on helppo seurustella perheen tai vieraiden kanssa samalla kun touhuaa keittiön puolella.

Yläkerran rauhaan sijoitetut makuuhuoneet tarjoavat perheenjäsenille tilat työhön ja lepoon. Yläkerrasta löytyy myös kodin toinen wc ja kodinhoitohuone. Arjen pyykkirumbaa helpottaa, kun kodinhoitohuone on samassa kerroksessa kuin makuuhuoneet. Toinen wc ja peseytymistilat löytyvät alakerrasta eteisaulan vierestä.

Ihastuitko Deko 125 talomalliin? Tämä klassinen koti henkii modernia kaupunkitunnelmaa, mutta se sopii hyvin myös maalaismaisemaan. Ilmeikkyyttä taloon saa esimerkiksi kattomuotoa vaihtamalla. Kysy lisää 125 talomallista ja miten siitä voidaan muokata teille sopiva koti. Ota yhteyttä oheisella lomakkeella.

Deko 125 Klassinen

Talomallin Deko 125 muut tyylisuunnat

Asiakasversioita

Tästä mallista ei ole vielä esimerkkejä asiakasversioista.

Muokkaa talo mieleiseksesi

Voit valita taloon yhden valmiista tyylisuunnistamme tai yhdistellä eri tyylisuuntia. Ulkoverhouksella, kattomuodolla ja terasseilla saat lisättyä taloosi yksilöllistä ilmeikkyyttä.

harjakatto

Harjakatto
Hillitty ja ajaton

murrettu harjakatto

Murrettu harjakatto
Ilmeikäs vaihtoehto

epasymmetrinen harjakatto

Epäsymmetrinen harjakatto
Modernia tyylikkyyttä

pulpettikatto

Pulpettikatto
City-ympäristöön täydellinen

Kysy lisää