Talomyyjä

Timo Aaltonen

Päijät-Häme

Talomyyjä

Timo Aaltonen

Kokenut Päijät-Hämeen rakennusalan ammattilainen palveluksessasi!

Minulta löytyy 16-vuoden kokemus talojen rakentamisesta, joten alan tuntemus perustuksia myöten on kohdallani totisinta totta. Olen  vuosien varrella toteuttanut useita taloja asiakkaille alusta loppuun saakka, joten kykenen katsomaan kokonaisuutta – nyt myös talomyyjän silmin.

Talomyyjän työssä taustani on ehdoton vahvuuteni. Jos kaipaat raksamatkan rinnalle vahvaa tietämystä rakentamisen eri vaiheista, olen juuri tuo alansa asiantuntija ja luotettava valinta. Intohimoinen suhtautuminen rakentamiseen on johtanut myös siihen, että olen suunnitellut ja rakentanut itselleni jo 4 taloa. Kykenen asettautumaan loistavasti myös asiakkaan askelmiin, koska olen itse kiivennyt samoja portaita. Haluan juuri sen vuoksi tuoda ammattitaitoni asiakkaiden käyttöön, jotta voin auttaa askelissa kohti jokaisen omaa talounelmaa. 

Luonteeltani olen palvelualtis, helposti lähestyttävä, rehellinen ja kunnianhimoinen. Viidenlapsen isänä tiedän kokemuksesta mitä pieni tai suuri perhe tarvitsee kodin toimivuuteen. Dekotalon loistavan tuotteen ja toimivan tiimimme lisäksi minulla on laaja rakennusalan ammattilaisten verkosto ympärilläni.

Ota rohkeasti yhteyttä, niin keskustellaan teidän talohaaveista ja toteuttamisen mahdollisuuksista!

Varaa aika

Tapaamiseen


Asiakkaideni

Antamaa palautetta

Meidän ajatukset otettiin loistavasti huomioon ja ammattilainen sai heti kiinni siitä, millaista kotia ajattelimme.
Timo Aaltonen

Päijät-Häme

True

Lahti / Päijät-Häme

Varaa aika

Tapaamiseen