Talomyyjä

Juuso Ikonen

Varsinais-Suomi

Talomyyjä

Juuso Ikonen

Olen Juuso Ikonen, rakennusalan ammattilainen ja Varsinais-Suomen alueen Dekomyyjä.  Minulle on tärkeintä löytää sopivia ratkaisuja, jotka tukevat juuri sinun arkeasi, unelmia ja budjettia. Olen aiemmin auttanut satoja asiakkaita kodin remonttien onnistumisessa ja nykyisessä työssäni saan auttaa asiakkaitani unelmien kodin toteutuksessa.

Minusta saat osaavan ammattilaisen kumppaniksi raksamatkallesi. Taustaltani löytyy rakennusalan kokemusta kirvesmiehen hommista monen vuoden ajalta, sillä koulutukseltani olen talonrakentaja. Vapaa-ajalla minut löytää usein urheilun parista, joko golfkentältä tai jääkiekkokaukalosta.

Ota rohkeasti yhteyttä, jos kaipaat apua kodin suunnittelussa tai sinulla on kysyttävää rakentamiseen liittyen. Autan mielelläni! Voit soittaa, laittaa sähköpostia, Whatsapp -viestiä tai varata ajan kalenteristani, mikä vain sinulle on helpointa.

Varaa aika

Tapaamiseen


Asiakkaideni

Antamaa palautetta

Tapaamiset ja asiointi sujui erinomaisesti Juuson kanssa. Saimme heti ensi käynnillä tarkat laskelmat ja tulimme kuulluksi, saimme vastaukset kaikkeen.
Juuso Ikonen

Varsinais-Suomi

True

True

Puutarhakatu 15 D, 20100 Turku

Varaa aika

Tapaamiseen