Suunnittelutiimi

Suunnittelutiimi

Julia

Rakennusarkkitehti

Arkkitehtuuri sekä tilojen ja ympäristön estetiikka on lähellä sydäntäni. Rakennusarkkitehtina olen tarkka, tartun ripeästi toimeen sekä lisäksi olen innokas uuden äärellä. Pientalojen suunnittelu Dekotalolla on todella antoisaa. Koti on ihmiselle tärkein paikka ja haluankin suunnitella koteja, joissa asiakkaan toiveet yhdistyvät esteettisyyteen ja tilojen toimivuuteen arjessa.

Katja

Rakennesuunnittelija

Niin ihmisenä kuin työtehtävissäni rakennesuunnittelijana olen tarkka, rehellinen ja omistautunut. Uskon, että suunnitelmallisuudella, selkeillä toimintatavoilla ja yhteen hiileen puhaltamalla päästään parhaaseen lopputulokseen. Työssäni minua motivoi kehittyminen ja työtehtävissä onnistuminen.

Minna

Rakennusarkkitehti

Työskentelen lupakuvapiirtäjänä Dekotalolla. Innostun helposti ja olenkin mielelläni monessa mukana. Aiemmalta koulutukseltani olen kuva-artesaani ja työhistoriastani löytyy myyntiä sekä museo-oppaan töitä. Kiinnostuksen kohteitani ovat sisustaminen sekä korjausrakentaminen, joten oman rintamamiestalon parissa touhuaminen yhdessä perheen kanssa on harrastus sekä haave samassa paketissa.