Yrittäjäpohjainen kirvesmies sekä sisustuskirvesmies

Uusimaa, Pirkanmaa, Keski-Suomi, Varsinais-Suomi

 

Deko-Talo Oy on voimakkaasti kasvava yritys, joka valmistaa laadukkaita yksilöllisiä muuttovalmiita omakotitaloja asiakkaille ympäri Suomea. Tule mukaan toteuttamaan asiakkaidemme unelmia!

Tarvitsemme organisaatioomme lisää ammattilaisia ja haemme nyt Uudenmaan, Keski-Suomen, Pirkanmaan ja Varsinais-Suomen alueille

YRITTÄJÄPOHJAISIA KIRVESMIEHIÄ sekä SISUSTUSKIRVESMIEHIÄ

omakotitalotyömaille elementin pystytykseen, sekä pystytyksen jälkeiseen lopputyöhön sekä sisustuskirvesmiehiä mm. lattioiden asentamisen ja listoittamisen tehtäviin.
Yritysparilta tai -porukalta toivotaan aiempaa kokemusta pientalojen pystytyksestä ja sisustuskirveismieheltä kokemusta kyseisistä sisustuskirvesmiehen töistä. Työryhmältä vaaditaan suomen kielen taitoa.

Sen lisäksi että olet alasi ammattilainen, tunnollinen ja tarkka tekijä sekä tinkimätön työn jäljestä, omaat myös asiakaslähtöisen ajattelutavan. Me Dekotalolla haluamme hoitaa prosessin jokaisen vaiheen asiakaspalvelusta tinkimättä. Arvostamme ammattiylpeydellä toteutettua tinkimätöntä työnjälkeä.

Meillä pääset mukaan tekemisen meininkiin ja kiinni ympärivuotiseen pystytystahtiin. Tähän kantoon kannattaa iskeä kirveensä kiinni!

Lisätietoja työtehtävästä antaa tuote- ja hankintapäällikkö Pasi Kurkela, pasi.kurkela@dekotalo.fi , p. 040 703 2200.

HAKU ON JATKUVA. Haethan paikkaa pian! 
Lähetä hakemuksesi rekry@dekotalo.fi ja merkitse sähköpostin aihekenttään ”kirvesmies”

Mainitsethan hakemuksessa myös palkkatoiveesi. Tehtävä alkaa heti sopivan henkilön / porukan löydyttyä.

Deko-Talo Oy on kotimainen yritys, joka valmistaa laadukkaita pientaloja ympäri Suomea. Päätuotteemme ovat muuttovalmiit omakotitalot, jotka on suunniteltu yksilöllisesti asiakkaan ja tontin ehdoilla. Olemme kokenut ja turvallinen kumppani, joka on lyhyessä ajassa kasvanut Suomen merkittävimpien valtakunnallisten valmistalotoimittajien kaartiin. Toimintamme kasvaessa ja kehittyessä haemme jatkuvasti uusia osaajia joukkoomme – tule mukaan toteuttamaan asiakkaidemme unelmia!

Tiedot

Toimialue: Uusimaa, Pirkanmaa, Keski-Suomi, Varsinais-Suomi

Työaika: Sopimuksen mukaan

Työn kesto: Sopimuksen mukaan

Työ alkaa: Sopimuksen mukaan

Lisätietoja antaa

Lähetä hakemus

Sähköpostiin: rekry@dekotalo.fi

Viimeistään: 31.10.2022