Työpäällikkö

Etelä-Suomi

Deko-Talo Oy on voimakkaasti kasvava yritys, joka valmistaa laadukkaita yksilöllisiä muuttovalmiita omakotitaloja asiakkaille ympäri Suomea. Tule mukaan toteuttamaan asiakkaidemme unelmia!
Tarvitsemme organisaatioomme lisää ammattilaisia ja haemme

TYÖPÄÄLLIKKÖÄ Etelä-Suomen alueelle

Odotamme rakentamisen ammattiosaamista yhdistettynä asiakaspalvelulähtöisyyteen ja tahtoon kasvaa ammattilaisena. Voit olla kokenut ammattilainen tai nuori ja nälkäinen tulevaisuuden lupaus.

Työpäällikkönä vastaat projektien läpiviennistä tuloksellisesti. Onnistunut liiketoiminta tarkoittaa meille sekä taloudellista onnistumista että ylivertaista asiakaskokemusta. Samalla toimit yhteisön aktiivisena jäsenenä, haluat kehittää itseäsi ja yhteistoimintaa kumppanien kanssa sekä olet halukas pohtimaan uusia ja aina vain toimivampia tapoja liiketoiminnan toteuttamiseen.

Aiemman pientalojen työnjohdon työkokemuksen, osaamisen sekä oman mielenkiinnon huomioiden tarjoamme sinulle mahdollisuuden ottaa seuraavan askeleen urallasi. Pääset mukaan kehittämään Dekotalon työmaan aikaista toimintaa, prosesseja sekä rakentamaan asiakaskokemuksen polkua yhdessä johdon kanssa.

Tehtävässä menestyminen edellyttää soveltuvaa rakennusalan koulutusta ja ymmärrystä sekä kokonaisnäkemystä työmaaprojektien johtamisesta. Työpäälliköltä odotetaan lisäksi täsmällistä, vastuullista ja ahkeraa työotetta sekä hyviä vuorovaikutustaitoja.

Dekotalolla pääset mukaan vireään ja kasvavaan organisaatioon ja mukavaan työyhteisöön!

Meidän kanssamme pääset rakentamaan laadukkaita koteja, joista olemme ylpeitä. Asiakastyytyväisyys on meille tärkeää ja olet omalta osaltasi rakentamassa sitä. Meillä on osaavat yhteistyökumppanit ja tekemisen meininki, josta olemme myös ylpeitä. Tämä tarkoittaa, että jokainen työntekijä on meillä tärkeä henkilö ja mukana rakentamassa hyvää yhteishenkeä. Meillä pääset vaikuttamaan ja kehittämään tuotetta ja toimintaa.

Lisätietoja antaa Jari Nurkkala p. 0400 580 162 tai jari.nurkkala@dekotalo.fi

HAE PAIKKAA 8.1.2023 mennessä.
Lähetä hakemuksesi ja CV osoitteeseen rekry@dekotalo.fi ja merkitse sähköpostin aihekenttään ”Työpäällikkö”. Voit myös jättää hakemuksesi rekrybotin kautta.

Mainitsethan hakemuksessa myös palkkatoivomuksesi. Tehtävä täytetään sopivan henkilön löydyttyä.

 

rekrytointi työpäällikkö

Deko-Talo Oy on kotimainen yritys, joka valmistaa laadukkaita pientaloja ympäri Suomea. Päätuotteemme ovat muuttovalmiit omakotitalot, jotka on suunniteltu yksilöllisesti asiakkaan ja tontin ehdoilla. Olemme kokenut ja turvallinen kumppani, joka on lyhyessä ajassa kasvanut Suomen merkittävimpien valtakunnallisten valmistalotoimittajien kaartiin. Toimintamme kasvaessa ja kehittyessä haemme jatkuvasti uusia osaajia joukkoomme – tule mukaan toteuttamaan asiakkaidemme unelmia!

Tiedot

Toimialue: Etelä-Suomi

Työaika: Koko-aikainen

Työn kesto: Jatkuva

Työ alkaa: Heti / sopimuksen mukaan

Osoite: Petikontie 4, 01720 Vantaa

Lisätietoja antaa

Lähetä hakemus

Sähköpostiin: rekry@dekotalo.fi

Viimeistään: 08.01.2023