Suunnitteluvastaava

Pohjois-Pohjanmaa

Deko-Talo Oy on voimakkaasti kasvava yritys, joka valmistaa laadukkaita yksilöllisiä muuttovalmiita omakotitaloja asiakkaille ympäri Suomea. Tule mukaan toteuttamaan asiakkaidemme unelmia! Tarvitsemme organisaatioomme lisää ammattilaisia ja haemme

SUUNNITTELUVASTAAVAA

asiakkaittemme kotien suunnitteluprojektien johtamiseen. Olet mukana myös suunnittelutyön kehittämisessä ja osana tuotekehitysryhmää. Toimit myös suunnittelijoiden ja yhteistyökumppaneiden teknisenä tukena sekä vastaat omalta osaltasi tiimin kehittämisestä ja tehokkaasta toiminnan organisoinnista.

Oletko rakennesuunnittelija tai rakennussuunnittelija ja kaipaat vastuullisempaa roolia, mahdollisuutta kehittää toimintaa sekä vastata laajemmista kokonaisuuksista. Odotamme sinulta rakentamisen ammattiosaamista yhdistettynä asiakaspalvelulähtöisyyteen ja tahtoon kasvaa ammattilaisena.

Rakennusalan koulutus (RI tai RKM) ja positiivinen asenne sekä ahkera työote ovat edellytyksiä tehtävässä menestymiseen. Vertex-suunnitteluohjelmiston osaamisen katsomme eduksi. Puuvalmisteisten pientalojen toteutuksen tunteminen kokonaisuudessaan antaa hyvät lähtökohdat tähän mielenkiintoiseen tehtävään.

Dekotalolla pääset mukaan vireään ja kasvavaan organisaatioon ja mukavaan työyhteisöön!

Meidän kanssamme pääset rakentamaan laadukkaita koteja, joista olemme ylpeitä. Asiakastyytyväisyys on meille tärkeää ja olet omalta osaltasi rakentamassa sitä. Meillä on osaavat yhteistyökumppanit ja tekemisen meininki, josta olemme myös ylpeitä. Tämä tarkoittaa, että jokainen työntekijä on meillä tärkeä henkilö ja mukana rakentamassa hyvää yhteishenkeä. Pääset vaikuttamaan ja kehittämään tuotetta ja toimintaa. Lisäksi olemme vakaavarainen toimija, jolla riittää töitä myös tulevaisuudessa.

Tehtävän sijaintipaikka on Oulunsalossa.

Lisätietoja antaa suunnittelupäällikkö Jari Nurkkala p. 0400 580 162 tai jari.nurkkala@dekotalo.fi

Puhelimella tavoitat parhaiten 8.2. klo 8-11 ja 15.2. klo 8-11.

HAE PAIKKAA 28.02.2022 mennessä.
Lähetä hakemuksesi ja CV osoitteeseen rekry@dekotalo.fi ja merkitse sähköpostin aihekenttään ”Suunnitteluvastaava”

Mainitsethan hakemuksessa myös palkkatoivomuksesi. Tehtävä alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä.

Deko-Talo Oy on kotimainen yritys, joka valmistaa laadukkaita pientaloja ympäri Suomea. Päätuotteemme ovat muuttovalmiit omakotitalot, jotka on suunniteltu yksilöllisesti asiakkaan ja tontin ehdoilla. Olemme kokenut ja turvallinen kumppani, joka on lyhyessä ajassa kasvanut Suomen merkittävimpien valtakunnallisten valmistalotoimittajien kaartiin. Toimintamme kasvaessa ja kehittyessä haemme jatkuvasti uusia osaajia joukkoomme – tule mukaan toteuttamaan asiakkaidemme unelmia!

Tiedot

Toimialue: Pohjois-Pohjanmaa

Työaika: Koko-aikainen

Työn kesto: Yli 12kk

Työ alkaa: Heti / sopimuksen mukaan

Osoite: Kauppiaantie 30, 90460 OULUNSALO

Lisätietoja antaa

Lähetä hakemus

Sähköpostiin: rekry@dekotalo.fi

Viimeistään: 28.02.2022