Ammattirakentaminen

Dekotalo on aluerakentamisen erikoisosaaja

Toteutamme vaativat aluerakentamisen hankkeet

Dekotalo on vaativien hankkeiden toteuttaja. Olemme toteuttaneet useita aluerakentamishankkeita, joista osa on rakennettu kokonaan valmiiksi, aina maatöistä pihojen viimeistelyyn. Osassa kohteista on ulkopuolinen rakennuttaja, jonka tontille olemme rakentaneet muuttovalmiit Dekotalot. Asiakkaalle aluerakentaminen on vaivaton valinta, sillä alue rakennetaan kerralla valmiiksi, jolloin alueen kokonaissuunnittelu (esim. liittymät) voidaan toteuttaa samalla kerralla ja alueesta saadaan yhtenäinen.

Ostamme tontteja

Tarjoa meille tonttia

Ostamme tontteja, joissa rakennusoikeutta yli 400 k-m2. Purkukuntoiset rakennukset eivät ole este.

Ota yhteyttä

Jukka Vaaramo
p. 0400 687 320
jukka.vaaramo@dekotalo.fi

Tai jätä yhteydenottopyyntö oheiselle lomakkeella.

  Referenssejä

  Espoon Kalliopuisto

  Espoon Kalliopuisto koostuu kuudesta kaksikerroksisesta paritalosta, yhteensä 12 asuntoa. Pohjaratkaisuja oli neljä erilaista, huoneistoalaltaan 120 m² ja 142 m² kodeissa on keittiön lisäksi 4-6 huonetta. Kahdessa asunnossa on myös kellaritila kooltaan 57 m² ja 68 m². Asuntojen oleskelutilat ja keittiö on sijoitettu toiseen kerrokseen, josta aukeaa näkymät rauhalliseen metsämaisemaan parvekkeen kautta. Isot ikkunat ja korkea huonekorkeus tuovat kotiin valoa ja avaruutta. Jokaisella asunnolla on lisäksi autokatos. Kohde valmistui vuoden 2019 lopussa ja kaikki asunnot on myyty.

  Brinkinmäki, Espoo

  Espoon Saunalahteen valmistui 7 muuttovalmista paritaloa vuosien 2016-2018 aikana.

  Kiiltomadontie, Vantaa

  2017 rakensimme Vantaalle 6 pientaloa.

  Lahden CityGarden

  Lahden Kerinkallioon rakensimme 23 pientalokokonaisuuden, joka valmistui 2015. Kohde oli Lahden kaupungin tonttikilpailuhanke. Kerinkallio sijaitsee 1,5 km Lahden keskustasta.